zondag 31 augustus 2014

KIKKERS

Voor de kleine dappere Nick van Anita Meijer heb ik onderstaand opkikkerkaartje gemaakt.
Ik heb geprobeerd me een beetje in hem te verplaatsen dus gekozen voor een grote, vrolijke kikker en verder niet te veel frutsels.                             


De basis is een standaard blauwe kaart, lekkere frisse kleur voor zo'n manneke.
Geen designpapier er op maar wat tapejes van de Wybra en een houten bloem die ik wit heb gemaakt met correctievloeistof.
"Hello" is van Lawn Fawn en heb ik op de beurs in Zwolle gekocht. Bij dezelfde kraam zag ik ook een grote houtnerfstempel van MFT en die moest ik natuurlijk ook meenemen, zo gaaf!!
Het uitroepteken is van een Cuttlebug Alfabet.

De kikker uit groene cardstock heb ik zelf gemaakt met deze stansjes:
 

Een ronde Spellbinders voor zijn lijf, een ovaal voor zijn hoofd, 2x de kleine ovaal voor zijn benen, uit het kleine rondje zijn ogen en de pootjes uit de mistletoe Doohickey van Magnolia. De randen met Vintage Photo Distress Ink bewerkt, een mondje getekend, twee blauwe wiebeloogjes en witte knoopjes op zijn dikke ronde buik en klaar.

Nu ik toch met het groene cardstock bezig was ben ik direct verder gegaan en heb ik dit opkikkerkaartje voor medeblogster Ans  gemaakt en zoals jullie vast wel zullen begrijpen....aan vintage heb ik me dus echt niet gewaagd bij iemand die daar zo super goed in is.
Het is dus gewoon een gezellig beterschapskaartje geworden voor die pechvogel die wel heel vaak onder het mes moet dit jaar.
 
Het DP is van een Pretty Paper Blok van Marianne Design.
Daar zijn ook het picture frame en de tekststempel van die ik op een groene Spellbinders Scallop heb geplakt. Het knipplaatje is van de opkikkerlijn van Yvonne Creations.
De wolkjes zijn gemaakt met een stans van Memorybox en het kleine vlindertje is gemaakt met een Mireille ponsje. Verder nog 4 zachtgroene dewdrops.
 
Fijne (zonnige??) zondag!!
 

36 opmerkingen:

De hobbydroom zei

Wat lief om deze mensen eventjes te laten weten dat je aan ze denkt met deze super leuke kaartjes! De grote kikker is echt geweldig! (Al ben ik van die echte glibberige spring dingen doods bang haha). Prachtig gemaakt deze beide kaartjes Irene!

Lieve groetjes, Mandy

Blankina zei

Leuke kikker kaart(en), de eerste is echt super leuk met die wiebeloogjes.
Zo zie je maar weer wat je met basic snijmallen kan maken..
Fijne zondag,
LG Blankina

Ans Gilbert zei

gaaf hoe je de kikker voor Nick hebt gemaakt, ook een vetcoole kaart en je beterschapskaartje is een schatje,dankjewel,
liefs Ans

Marjan zei

Wat lief en attent van jou, je bent een lieverd! Nick zal dit geweldig vinden!! En Ans zeker ook, twee heel verschillende kikkerkaartjes,allebei erg mooi! Ik ben dol op kikkers, zoals je weet :)

Renate zei

Super lief van je dat je deze zieke een opkikkertje stuurt. Daar zullen ze vast van opfleuren. Je hebt er dan ook wel 2 super kaartjes van gemaakt.
Vintage is eerlijk gezegd ook niet zo mijn ding. Ik vind vintage kaartjes wel altijd héél mooi om te zien en dan ben ik ook echt wel een beetje jaloers op de makers/maaksters ervan. Af en toe waag ik dan toch een gokje, maar die zou ik ook niet snel naar een fervent vintagekaartjesmaakster sturen.

-xies- Renate.

Ghea zei

wow wat een stoer kaartje voor Nick, en voor Ans ook al z n vrolijk kaartje....tja zij is inderdaa wel een pechvogel dit jaar.
Liefs Ghea

Nicole zei

Wat een gave en superleuke kaarten zeg!!! Nick en Ans zullen van je kaarten zeker opknappen!! En wat gaaf dat je die kikker op de kaart voor Nick zelf gemaakt hebt. Goed bedacht!!!
Fijne zondag. Liefs, Nicole

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat een superleuk kaartje voor Nick, gaaf hoe je de kikker zelf hebt gemaakt.
Ook de kaart voor Ans is een echte opkikker die zij wel kan gebruiken, wat een pech heeft ze dit jaar.
Die kikker ga ik onthouden en zeker een keer maken.
Liefs, Danoesja

Je@net zei

Wat een mooie opkikkerkaarten, Irene.
Ontzettend leuk gedaan! En wat een leuk idee om de kikker op te bouwen uit de verschillende stansen!
Fijne zondag!

Ingrid Reyners zei

Wat lief dat je voor beide zo'n mooie kaarten hebt gemaakt. Ik moet nog voor hen beide aan de slag, maar de kikker voor Nick is erg leuk geworden. Hij zal het zeker leuk vinden, want zoals ik lees kijkt hij uit naar post en vindt hij het geweldig om het te krijgen. En voor Ans ga ik ook nog een kaartje maken, maar ik ga me ook niet wagen aan vintage, want iemand die zo goed daar in is. Schoenmaker blijf bij je leest, en dat is prima. Jouw kaartje voor Ans ik ook erg leuk geworden. Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

Anoniem zei

Super leuk gedaan Irene en helemaal een lief gebaar. Mooi hoor en zo lekker vrolijk in deze kleuren.
groetjes Joke

Thea zei

Super hoe je de kikkerkaart voor Nick hebt gemaakt. Vandaag een stralende foto op FB van Nick en Anita (komt vast ook nog op haar blog) allebei heerlijk lachen!!! De kaart voor Ans is ook vrolijk en je kunt niet voor iedereen een kaart maken waar die persoon zelf goed in is, dat doe ik ook niet. Ik maak wat ik leuk vind!

Fijne zondag!
Thea
xx

PS. www.rtvnoord.nl gezien, vlakbij ons :-(

Misseke zei

2 superleuke kaartjes zijn het geworden Irene - supermooi gedaan (superleuk die zelfgemaakte kikker)
Groetjes,
Misseke

Scraptastische hobby zei

Gaaf Irene om met basis mallen, een onwijs leuke kikker in elkaar te toveren....echt cool en supers voor Nick! En ook nog één voor Ans hartstikke leuk! Hopelijk springt ze snel weer als een kikker rond, hihi.
Fijne zondag verder en liefs van Gerie

Marianne Schut zei

Hai Irene, wat een leuke opkikkertjes heb je weer gemaakt, super lief en ik weet zeker dat het ze goed zal doen. Leuk je zelfgemaakte kikker, je moet er maar opkomen! Liefs vanuit een (even) zonnig Beekbergen! Marianne

Erica ♥ zei

Wat een gave kaarten, ik vind ze beiden erg mooi ☺
Een leuke en gezellige (knutsel) zondag nog ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Marijke zei

Gaaf de kikker op de kaart van Nick, erg leuk zo opgebouwd uit verschillende stansjes. Zal vast in de smaak vallen bij Nick, heb net pas heel het verhaal gelezen op Anita's blog pfffff. Je kaartje voor Ans ook prachtig!
Groetjes,
Marijke

GerJanne zei

Hoi Irene,
ik zit ect te kijken naar die kikker!! Hoe gaaf is dat! Zelf gemaakt, geen mal nodig van MD, jij doet dat gewoon met wat stadaard malletjes...Dat al Nick natuurlijk leuk vinden, zeker die oogjes.
En dan de kaart voor Ans... grappig dat je je er niet aan waagt, aan de vintage. Ik vind je kaart erg leuk hoor! Vrolijk mooi papier!
Groetjes en fijne buitenzitweek!
GerJanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat een gave kikker heb je gemaakt met die basisfiguren..Knap bedacht én uitgewerkt. Heerlijk die frisse kleuren. Ook het opkikkerkaartje voor Ans is lekker vrolijk. Lief hoor!
Lieve groetjes Miranda

Anoniem zei

Wat lief van je om de zieken een kaartjen sturen Irene! Ze zijn allebei super leuk geworden! Daar zullen ze zeker van opkikkeren!
Liefs, San

Aartje zei

Wat eluk dat het blog helemaal vol begint te lopen met kaartjes voor Nick. Daar zal hij erg blij mee zijn. Leuk zoals je de kikker gemaakt hebt. Je ander kaart is ook heel leuk geworden.
Groeten, Aartje

Diny zei

Prachtige kikkerkaarten Irene...en wat gaaf dat je de groene kikker zelf hebt gemaakt met stansjes die je toch al had....heel erg leuk!

Groetjes Diny

Paulien zei

Wat creatief bedacht Irene!! Gewoon hop hop en dr ontstaat n kikker ;) Leuk! Hoorde dat je met smart op mn uiltjes wacht...ben dan ook heel benieuwd wat je daar mee gaat maken :)

Lfs Paulien

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Whaaa.... die kikker. Wat is ie groot en leuk.
Leuk opgebouwd zo en wij kunnen deze ook maken met de SU materialen. Vind deze enig.
Gezellige groetjes Lida.

p.s. We hebben ons appartement verkocht. Snel hé ... binnen 4 maanden.

Gezellige groetjes en alles oké?

Tina zei

Hallo liebe Irene,
das sind ja zwei ganz bezaubernde Froschkarten. Toll gemacht. Die Karten machen fröhlich.
Ganz liebe Grüße
Tina

Anoniem zei

Wat is die kikker gaaf gemaakt, heel erg leuk gedaan!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Marlies zei

Twee hele mooie vrolijke kaarten. De kikker op de bovenste is geweldig gedaan, wat een goed idee. De kaart voor Ans is ook heel vrolijk en ook heel leuk met het bordje met Ans erop. groetjes, Marlies

Klaudia/Kszp zei

So ein süßes Fröschlein! :))

Sarah - Crea S zei

Twee superlieve kaartjes! Vooral met die kikkers. Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

cheryl zei

oh Irene hun you always come up with some fantastic makes this is stunning love the colours and super image hugs cheryl xx

cheryl zei

oh Irene hun you always come up with some fantastic makes this is stunning love the colours and super image hugs cheryl xx

jolanda zei

mooie kaartjes

Cornelie zei

Ja wat een verhaal van Nick. Kippevel! Lief je kaartjes. Die van Nick is favoriet!

Home sweet home zei

Your cards are lovely and so fun :D
Lovely colours and design:)

Merethe

Gea zei

super! wat een leuke kaart. En dat je die kikker helemaal zelf creabea in elkaar hebt gezet, petje af!
groetjes Gea

Colinda zei

Gaaf zeg hoe je de kikker hebt gemaakt! Leuke opkikker kaartjes!