woensdag 2 juli 2014

Diva Daisy

Het is weer tijd voor mijn DT-bijdrage bij Don&Daisy en deze keer heb ik een tag gemaakt met veel spulletjes die ik in de loop der tijd van blogdinnen heb gekregen. Ik hou er wel van om van alles en nog wat met elkaar te combineren.


De basis is gesneden uit heel dikke Kraft-cardstock. Alle randen zijn bewerkt met Vintage Photo.
Het roze DP is van Eline's Winterhuis PB7036. 
Daar op uit Kraft een postcard (gekregen van Mieke) met een roze postzegel uit de Eline-agenda van vorig jaar. De frankeerstrepen er op zijn van een grote Eline-clearstamp EC0120.
De circle and flower stitch CR1248 van MD uit het DP "Lovely" van Authentique gestanst en er met 2 kleuren inkt de teksten "Ohlala, J'adore en La vie en Rose" op gestempeld die bij de French Cats COL1344 horen.
Ook de Eiffeltoren CR1220  uit Kraft is van MD. De zwarte Eiffeltoren, de tasjes en de schoenen heb ik gekregen van Alina en zijn geloof ik van Dienamics en Memorybox. Een tasje en schoen waren grijs maar die heb ik met Promarkers en Derwent een kleurtje gegeven.
Verder nog een  stukje uit een lint geknipt met er naast een leuke Eiffeltoren-charm en klaar is de onderkant.
 
 
Boven in een kleivlinder en een Kraft-vlaggenlijn van Lalaland en beide heb ik van Nicole gekregen. De vlinder is een beetje roze gekleurd met Promarkers en Vintage Photo langs de randen, heeft als voelsprieten besjes, zit dik onder de Frantage en heeft twee roze plakpareltjes op het lijfje. De vlaggenlijn heb ik in Kraft en witte cardstock gekregen en de hartjes uit de witte zitten nu hier in en hebben ook een roze plakpareltje.
Tot slot een Kraft-rondje van een Magnolia-Doohickey om het gat, een roze lintje met een jute strikje en zo is de hele tag klaar.

Rest alleen nog de ijdeltuit van het geheel die heerlijk aan het shoppen is geweest in Parijs: Diva Daisy DDS3339. Ze is ingekleurd met Promarkers. Haar bril is met een zilverpen gedaan en heeft Glossy Accents op de glazen en op haar stola (of is dit een boa???) zitten Stickles..........blingblingbling!!!!.

Deze tag is op 24 juni bij de jarige Christa bezorgd maar aangezien het freubelen me toen al zo veel moeite kostte heb ik maar direct 2 vliegen in een klap geslagen en naar deze DT-opdracht toegewerkt.
Don&Daisy gaan binnenkort op vakantie en ik ga heerlijk met ze mee.
De rest van juli staat er niets op mijn freubelkalender dus tijd voor een blogpauze en even totaal ander dingen doen.
 
We gaan er nog steeds voor met Oranje, wat is het spannend elke keer! Zelfs in Newcastle upon Tyne is het Hup Holland Hup met  klomp-pantoffeltjes die Sylvia van vrienden had gekregen om haar op te vrolijken na haar ongeluk.....kijken of ze het weekend weer geluk brengen!!! 
 
 
En mijn piratenkaartje voor Moritz is al weer in de prijzen gevallen, deze keer bij Bearly Mine. Zo vaak scoren met 1 kaart dat is nog niet eerder gebeurd,  super leuk!  
 
 
  Fijne vakantie/zomer allemaal, tot ergens in augustus!
 
Challenges:
 

47 opmerkingen:

Colinda zei

Hoi Irene, wat een mooie tag, zo te zien heeft Daisy het erg naar haar zin in Parijs!!Leuk met al die gekregen goodies!! Mijn agenda staat nog vol voor Juli dus ik blijf nog even bloggen, geniet van je vakantie!!

Coolinda

cheryl zei

oh sweetie this is divine,love the image colours layout just brilliant hun so so beautiful hugs Cherylxx

Angela zei

Wat een schitterende tag Irene.... wat heb je diva daisy geweldig mooi ingekleurd....
Geniet van je vakantie....
grt Angela

Crea Astrid zei

Wat een prachtige tag. Lekker vrolijk van kleur. Leuk zo met de schoenen en tasjes ernaast.
Geniet van je vakantie.

Groetjes, Astrid.

Helen zei

wat een geweldig leuke tag; helemaal vrolijk. Fijne vakantie!
Groetjes
Helen

Marjan zei

Dat combineren het je heel goed gedaan! Veel mooie diva dingetjes en de diva herself heb je erg gaaf ingekleurd met haar zilveren glitterbril en stola/boa! Erg leuk dat je met de piratenkaart zo in de prijzen bent gevallen!
Zal je missen in blogland, geniet van je vakantie!

Christa zei

ik ben er erg blij mee en staat nog steeds te pronken, rustig aan irene en geniet van de vakantie en we mailen XXX Christa

Hanny zei

Het combineren gaat je goed af Irene... het is weer een prachtige kaart.

Groetjes Hanny.

Ingrid Reyners zei

Wat een leuke diva heb je gemaakt op je tag Irene! Ze ziet er heel spetterend uit! Gefeliciteerd dat je in de prijzen bent gevallen met je piratenkaart, super!. Ja we duimen nog maar even door voor Nederland. Helaas ben ik aan het werk als ze zaterdag moeten voetballen, dus dat wordt achteraf de uitslag maar bekijken. Jij ook een heerlijke zomer gewenst Irene, geniet er van. Hartelijk groetjes, Ingrid.

Misseke zei

Schitterende tag heb je gemaakt Irene - supermooie dingetjes gecombineerd en super gekleurd - echt een toppertje.
Leuk dat je zo in de prijzen bent gevallen met je piratenkaart.
Fijne vakantie!
Groetjes,
Misseke

GerJanne zei

Hoi Irene,
wat ziet dat er weer helemaal gaaf uit zeg! Ik smul altijd van de details die jij verzint. Zo mooi op elkaar afgestemd, passend bij het thema van de kaart.
Wat tof die top 3 plaatsjes met 1 kaart! Het is een enorme opsteker, toch? Wat een leuke oranje klompen daar in Engeland!
Jij ook een goede zoemer gewenst en ik hoop dat je weer ergens inspiratie vindt (ik ben even niet te stoppen...)
Nu ga ik smullen van wat anders, namelijk ons woensdagmiddag-eitje!
Lieve groetjes,
GerJanne

GerJanne zei

klik ik op zomer, zegt-ie toch zoemer. Nou ja !!!!!!!!!!!!!!

Marianne Schut zei

Hai Irene, wat een super gave tag heb je gemaakt! Zoveel prachtige details, je raakt niet uitgekeken! Ga maar lekker genieten van jullie vakantie, ik ga je creaties en reacties wel missen hoor....Rust lekker uit en we zien je vanzelf wel weer verschijnen, dikke knuf! Marianne
ps gefeliciteerd met je piratenkaart!

Je@net zei

Geweldig, Irene, wat een pracht van een tag is dit ook weer. Vind 'm super gaaf geworden!

Sabine zei

Leuke tag, fijne vakantie en tot in augustus. Liefs Sabine

Durvina zei

Wat een gezellige combinatie van al die prachtige spullen bij elkaar!
Ik vind hem echt helemaal Super!!

liefs, Durvina

Gea zei

wat een gezellige kaart!
Jij ook een fijne zomer gewenst, en tot blogs!
groetjes Gea

Berlinde zei

Wat een prachtige tag Irene, superleuke dingetjes erop!
Fijne vakantie!
Lieve groetjes, Berlinde

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Je hele verhaal weer gelezen, zo leuk hoe je alles beschrijft en hoe het op je tag terecht is gekomen, het ziet er weer super uit..met een leuke digi..Leuk de hollandse klomp-pantoffels en ik wens je een fijne zomerstop..liefs Ans

Scraptastische hobby zei

De Diva is vast goed geslaagd in Parijs!!! Wat een gezellige label Irene, Super mooi gemaakt!! En dat je piraten kaart in de smaak is gevallen verbaasd ons niks....was gewoon een topper!!! Je bent er echt aan toe hè, om ff andere dingen te doen, hihi geniet van je blog pauze ennuh hou wel je slakjes in de gaten hè! Nog twee weekjes dan ga ik je voorbeeld ook volgen en ook een paar weekjes uit de lucht! Ga mooi genieten, hopelijk mooi weer en ook al zullen we je missen in blogland....kom maar weer lekker fris en fruitig terug!!!
Lieve groetjes van Gerie

Marijke zei

Super dit diva kaartje, alles zo mooi gecombineerd met de gekregen spulletjes! Leuk ook dat je weer in de prijzen bent gevallen met het piratenkaartje! Geniet van de zomers en van de vakantie, tot in augustus weer ergens.

Groetjes,
Marijke

Marlies zei

Een hele mooie, vrolijke tag met leuke details erop verwerkt. Ook een leuke Daisy diva. Geniet van de zomer en van je vakantie! groetjes, Marlies

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat een supergave tag heb je gemaakt! Leuk dat je er zoveel op hebt verwerkt wat je ook weer gekregen hebt en alles combineert súper bij elkaar. Dat je met je piratenkaart weer in de prijzen gevallen bent is toch wel héél leuk, het was ook een sch..tje, hihi. Ik ben net weer terug in blogland en jij neemt pauze...We wisselen elkaar af hihi. Groot gelijk, geniet van je vakantie (en je tuin),lekker lezen en rommelen...mmm. Dikke knuffel en lieve groetjes Miranda

Alina zei

zo leuk hoe je alles hebt gecombineerd, Irene en goed idee om de schoenen een andere kleur te geven!! en ja, je weet hoe geweldig ik je piratenkaart vond, natuurlijk valt hij vaak in de prijzen, geniet ervan!!!
jij ook fijne vakantie!!!

Anita Meijer zei

Ik vind het super Irene, gaaf gemaakt weer. Geniet heerlijk van je vakantie.
Liefs van Anita

Lenie zei

wat een schitterende tag.
groeten Lenie

Wybrich zei

Super kaart Irene!
Geniet van je blogpauze!! Ik freubel nog even door!
ps. Dank voor het doorsturen!

Blankina zei

Super diva tag Irene, Fantastisch gekleurd en wat een leuke details. De tekst als achtergrond vind ik ook super! Fijne blogvakantie en wie weet tot ziens in juli? Heb niets georganiseerd ( eerst even kijken hoe het met mijn moeder gaat..)
Hugs Blankina

debby4000 zei

Oh what a fabulous card, love the image.
luv
Debby

Deborah zei

Wauw, wat een prachtige tag! Je moet wel veel mooie spullen krijgen blijkbaar ;-)
Helemaal mijn ding!
Liefs, Deborah

Jenine zei

Hij is super mooi Irene!!

Bedankt voor het meedoen met onze bruin/roze Challenge bij HobbyVision! Succes :-)

Liefs Jenine

Trijntje zei

Hoi Irene. Wat een prachtige kaart. En wat een superleuke details. Ja het is ook leuk om van allerlei materialen met elkaar te combineren. Je hebt de kaart geweldig gemaakt. Daisy zier er top uit! Leuk op de kaart en dan nog de Eiffeltoren. Hel erg mooi. Groeten trijntje

Tinie zei

Prachtige kaart, Irene!! Zo leuk gedaan!!
Groetjes Tinie

Wil Frutsel zei

Het is werkelijk een ECHTE Divakaart geworden Irene, prachtig hoor!!! Mooi gekleurd en heel erg mooi bedacht weer,
liefs Wilma

Aartje zei

Wat een geweldige tag met deze diva. De details die je erbij gedaan hebt maken deze diva echt compleet. Het resultaat is manifique.
Gefeliciteerd met je top3 plekje.
Groeten, Aartje

LAURA KANT zei

Deze tag is echt helemaal geweldig, Irene! LOVE IT, and look at all the details! WOWWW! Zo mooi gedaan! Great job! Ja, hopelijk wint Nederland vanavond! Hup Holland!

Hugs, Laura

Anke zei

Haha wat een leukerd Irene, hele stoere tag!
liefs Anke

Lia zei

Heerlijk!!!
Lekker onderuit zakken en niksen, da's best fijn op zijn tijd!
En zeker als je het op je (klompen)sloffen aan doet.... Ik blog momenteel ook wat rustiger aan en het bevalt prima zo.
Newcastle zal na afgelopen zaterdag ook wel trots zijn op de keeper van hun elftal want hij bracht Oranje toch mooi naar de volgende ronde! Dat zal Sylvia dubbel zo leuk vinden!
Je tag is superleuk en je kleurwerk is echt professioneel. Mooi dedaan Irene!
Groetjes en geniet van de zomer!!!
Lia xx

Ans zei

Weer een hele mooie creatie!!!!!

Fijne vakantie, geniet ervan!!!!

Liefs Ans

Original handmade by Janneke zei

Wat een gezellige tag heb je gemaakt Irene.

Groetjes Janneke

Just me... zei

Hoi Irene,

Wat leuk dat je op mijn nieuwe blog ook weer volger bent geworden...En wat een prachtige tag... De vlaggetjes mal (ik weet even de naam niet meer) heb ik ook...Super gave mal...Ik ben natuurlijk ook jou volger weer geworden....

Liefs,
Diana.

Ghea zei

wat een bjoetie van een tag heb je gemaakt Irene
Liefs Ghea

Het zonnetje in huis zei

Hallo,

Mooie tag en proficiat met de prijs.
Geniet van je vakantie.

Groetjes,

Renate zei

Sow meid, wat maak jij geweldig leuke kaarten. Graag wil ik hiervan op de hoogte blijven, dus ben je meteen gaan volgen.

-xies- Renate.

Christa zei

Wat is dit een gave tag geworden , Irene.
Leuk zo met al die gekregen spullies ; en alles past zo goed bij elkaar.
Mooie kleurencombi ook van roze en zwart en kraft.
Groetjes , Christa.

Jolanda Cuper zei

Wow wat een geweldige tag!!
Super!!

Jitske zei

Hij is echt geweldig!
Groetjes Jitske