woensdag 25 juni 2014

Yarn guard voor Silas en veeeeeeeeeeeeel foto's!!!!!!

Zoals mijn trouwe blogdinnen wel weten: de meisjes hebben een dot van een hondje genaamd Silas.
Volgens de papieren is het een mini-teckel maar zijn Mam is een beetje ondeugend geweest geloof ik want voor mini is hij veeeeeeeeel te groot maar zet je hem naast een "echte" teckel is hij nergens meer..........mag de pret niet drukken, hij is om op te vreten!!!!!!
Op deze foto zit hij in de metro in Newcastle.
Ook hij krijgt natuurlijk een kaartje voor zijn 4e verjaardag!
 
                                                                 
 
Hoewel kaartje.....vandaag is het een zelfgetekend hondenbot whahhaa!
 

Het DP is van MME Kraft Funday Happy Days, de randen bewerkt met Vintage Photo Distress Ink. Aan de einden van het rechte stuk heb ik groen/witte bakerstwine gedraaid met een lus om het geheel aan op te hangen.
Het leuke plaatje is van Whimsy  "Yarn Guard" en is als vanouds ingekleurd met Promarkers. Op het neusje en de wikkel van de bol groene wol zit Glossy Accents, net als op de uit zwarte cardstock gestanste 4 van Memorybox.
 
Ik heb hem opgestuurd in een doosje met leuke krantenartikelen over de Oranje-gekte en de hamsters van AH want de meiden zitten aan de buis gekluisterd en Sylvia en haar vader sturen talloze Vibertjes heen en weer tijdens de wedstrijden!!!
 
Toen we in Duitsland waren voor de verjaardag van Moritz had ik ook al een heel stel hamsters meegenomen, de meest Hollandse ging direct bij mijn nicht aan de autospiegel.........lachen!!! 
 

 

Moritz was er ook helemaal klaar voor en had een shirt met Deutschland en rugnummer 10 aan en heeft een balletje (en nog tussen de pylonnen door ook!!) getrapt met Onkel Ben. Die heeft in zijn jeugd bij NEC gevoetbald en is het nog steeds niet verleerd tot grote vreugde van de kleine man!
 

 
Beetje moeilijk ballen als Scooby ook heel graag mee wil doen!!
 

Tot slot nog een foto van de kleine glimworm aan de lunch: kaasje uitpakken en clownneusje maken!!!
 
 
Bij Blogger zag ik slechts 1 kaart per keer en via Bloglovin lang niet alles dus reageren wilde voor geen meter de laatste dagen maar gelukkig vanaf vandaag weer wel.
Iedereen die dacht dat mijn creadip voorbij was en ik geen blogpauze zou gaan houden heeft het mis.....nog een creatie begin juli en dan ga ik echt even de lucht uit!
Lieve groetjes,
  

36 opmerkingen:

Jolanda zei

mijn leeslijst is er weer gelukkig, was wel lekker rustig de afgelopen dagen hihi...je hondenkaart is eeeeeeeenig! die zal zeker in de 'smaak vallen' bij Silas:0) wat wordt Moritz al groot...
grtz Jolanda

Gea zei

zo te zien heb je het heel gezellig gehad! Ik ben ook blij dat blogger het weer doet.

Hanny zei

Het ziet er allemaal heel gezellig uit Irene en je honden kaart is heel erg leuk.

Groetjes Hanny.

Colinda zei

Hoi Irene, had ook hetzelfde probleem met mijn leeslijst. Lag het toch niet alleen aan mij. Wat een schattig hondje!! Leuk botje heb je voor hem gemaakt!!
Een fijne avond, Colinda

corryskaart zei

hoi irene
wat een leuke bottenkaart voor die knuffel en leuk dat je zo met kleine dingen(hamsters) iemand blij en vrolijk kan maken en je foto's zienm er erg leuk uit vrolijkheid straalt er vanaf
groetjes corry

Marianne Schut zei

Wat een heerlijke foto's Irene, bedankt voor het delen! Wat een heerlijk manneke is het toch! Oja en natuurlijk van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Silas! Super leuk bot heb je voor hem gemaakt! Dikke knuf! Marianne ps ga je missen in blogland hoor, niet te lang pauze nemen!

Je@net zei

Ha...gezellig, we kunnen weer bloggen.
Wat een super leuke kaart heb je voor Silas gemaakt. Die gaat vast in de smaak vallen bij hem en de meisjes :o)
En wat een leuke foto's. Wat zullen jullie genoten hebben die dag!
Nog een fijne avond!

Antoinette Voorn zei

Eindelijk doet Blogger het weer goed, vandaar dat ik nu pas langskom. Je hebt een leuke reportage gemaakt. Mooie teckel zowel het kaartje als je hond!

Durvina zei

Wat een gezellige post!!
Enne niet te lang wegblijven hoor na je volgende post!

liefs, Durvina

Scraptastische hobby zei

Dit is een hele goeie voor deze tv programma challenge Irene. Gaaf botje...nou zeg maar BOT. Hij is echt super met de eigenwijze teckeldigi! Leuk dat ze allemaal zo mee leven met de voetbal! Leuke foto's van Moritz met zijn Oom en voor onze labrador is ook geen bal veilig....maar verder zijn ze zo lieffffff. Fijne avond en groetjessssssssss Gerie

Anke zei

Wat een prachtig bot heb je gemaakt. Super leuk bedacht.
Gelukkig doet blogger weer een beetje normaal, het was wel errug rustig.
liefs Anke

Sarah - Crea S zei

Wat 'n leuke kaart, of moet ik bot zeggen. Acht wat het ook is, 't is echt heel leuk! En weer zo mooi gekleurd! Verder hele mooie foto's Irene! Vind het altijd heel bijzonder als iemand zo'n mooie privé-foto's deelt. Ik hoop dat je na je volgende post weer snel de lucht in gaat! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.com/

Anita Meijer zei

Wat een prachtige foto's en kaart Irene, super de super weer. Hier gelukkig ook weer een leeslijst te zien, heel vervelend als blogger zo vervelend doet.
Liefs van Anita

Marjan zei

Bloggerproblemen weer exit, deze keer snel :)
Oh, die kaart voor dat teckelbeestje (onze hond was ook een halve teckel)... super en dat dosje met inhoud zullen ze zeer gewaardeerd hebben. En een enig verhaal over Moritz en met leuke foto's erbij.
Zal je missen als je de lucht uit bent... Maar geniet ervan alvast.

Ingrid Reyners zei

Gelukkig kan ik op dit moment weer de hele leeslijst zien, dus de problemen met B zijn hopelijk weer voorbij! Ja botjes kaart is echt super geworden, en wat een enige hond is het zeg! Ik vind hem ook wel een beetje weg hebben van mijn eigen doggie, lieverds zijn het! Wat leuk dat verhaal over Moritz, ik heb aandachtig zitten lezen, ja en de hamsters van Appie doen het ook nog steeds goed, dat lees ik wel!.

Trijntje zei

Hoi Irene. Wat leuk die bottekaart. Leuk bedacht met de digi van de tekkel. Gezellige foto's. Ik geloof dat het leeslijst van blogger weer opgelost is. Wat lastig was dat.... We gaan nog even door met de oranje koorts. Groeten Trijntje






Ans S. zei

Wat een super leuke botkaart heb je voor Silas gemaakt, heel origineel.
Aan de leuke foto's te zien hebben jullie een gezellige dag gehad.

Groetjes Ans

Wendy ten Hove zei

Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog, Irene! Gelijk ook eindelijk weer even bij jou rond zitten neuzen natuurlijk! Wat een leuke botten-kaart heb je gemaakt hier en de foto's zijn ook super, ziet er heel gezellig uit. Erg leuk om te zien!!
Groetjes, Wendy

Geertje zei

Leuke kaart is dit geworden, zullen de meiden vast leuk vinden.
Fijn dat je meedoet bij cards en scrap.
Groetjes Geertje

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Dat zal Silas vast wel waarderen, die moet natuurlijk boven zijn mand komen hangen..Leuke foto's van Moritz..en Bloglovin, je kunt daar gewoon ook blogs toevoegen vanuit je leeslijst, liefs Ans..

Het zonnetje in huis zei

Hallo,

Leuke creatie heb je gemaakt voor dat mooi hondje.
Leuke foto's. En hopelijk is je pauze niet voorgoed?!

Groetjes,

jolanda zei

heel erg leuk gedaan en wat een mooie foto's

Misseke zei

Wat een leuke hondkaart Irene - supergaaf om zo'n bot te maken - hij is echt super!
Leuke foto's heb je geplaatst - super!
Groetjes,
Misseke

Wybrich zei

Leuk je kaart "bot" voor Silas! Prachtige foto's van Moritz!

Tinie zei

Leuke foto's, Irene en een superleuk kaartje voor de jarige Silas!!
Groetjes Tinie

Alina zei

wat mooi, Irene, weer zo leuk bedacht!!!! ook leuke foto's allemaal!!!!!!

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hoi die Irene,

Voordat jij de lucht uit gaat en een blogvakantie begint wil ik nog even wat laten horen. Wij zijn druk bezig met een huis met tuin zoeken en ons huis verkopen. We hebben een leuk huis gezien met tuin en een goede indeling. Grotere hobbykamer !! :-) Maar wel een klus huis. Het ziet er niet uit en veel aan te doen. We overwegen om het eerst te kopen, dan er aan het werk te gaan en dan zakken met onze prijs. Pfff.... best een moeilijke beslissing. Nu eerst een weekje naar Turkije. Ik hoor alleen maar berichten dat het daar ontzettend warm is. Tja we zien wel. Wat leuk die meiden een hond. Van wie het initiatief of wilden ze het beiden graag. Ik zou ook graag een hond hebben , maar Theo is anti. Ja je bent altijd wel gebonden. Je kaartje. Wat is ie leuk. Hoe kom je erop en had je die stempel al. Vind hem echt heel leuk geworden.
Ga jij lekker genieten van je niet blog periode. Ik ben net weer in de lucht, nadat ik geholpen was door een koormaatje. Ben geen computer held en zij had het zo voor elkaar. Moet ook zeggen dat we het druk hebben gehad met optredens, huizen kijken en als demonstratrice. Gezellige lieve groetjes weer van Lida

GerJanne zei

Ha die Irene,
wat een geweldig leuk kaartje voor Silas en wat attent van je om er elk jaar aan te denken! Mijn zusje besteed ook altijd tijd aan de verjaardagen van hun honden.
Wat wordt Moritz al groot!! Sjonge. Enig om te zien hoe jullie toch de rol een beetje vervullen van opa en oma, Irene! Je ziet Ben en Moritz genieten!
En leuk die voetbalverwarring als je als Nederlandse in Duitsland woont....
Liefs en veel pauzeplezier gewenst!
GerJanne

Wil Frutsel zei

Prachtig foto's laat je hier zien.
En het hondenbot voor Silas zijn 4e verjaardag is prachtig.
liefs Wilma

Blankina zei

Wat een grappige kaart en wat veel mooie fotos',
LG Blankina

Crea Astrid zei

Wat een prachtig creatie. Leuk bedacht zo met het bot.
Leuke foto's ook.
Gelukkig doet het blog het weer normaal, want dat is niets hoor als het zo moeizaam gaat.

Groetjes, Astrid.

Marijke zei

Leuke kaart, gaaf in de vorm van een bod. Wat attent dat jij elk jaar aan de verjaardag van Silas denkt en het afdrukje lijkt op Silas! Leuke foto's van Moritz en mooi verhaal erbij. Enne bedankt voor het meedoen bij Cards&Scrap.
Groetjes,
Marijke

LAURA KANT zei

Echt helemaal geweldig deze creatie voor Silas! Mooi gedaan hoor, Irene!

Hugs, Laura

Nicole zei

Mmmmmm ik heb er helemaal niets van gemerkt dat blogger niet wilde meewerken.....maar ja ben afgelopen week dan ook amper in blogland geweest.
Maar wat heb je een geweldig leuke kaart gemaakt voor Silas!! Echt schitterend en wat heb je het tekkeltje supermooi ingekleurd.
Fijn ook dat jullie weer zo genoten hebben bij en met Moritz, leuke foto's hoor!!
Liefs, Nicole

Henriëtte zei

Ik heb dat probleem hier ook gehad hoor en loop nu ook weer eens fix achter met bloggen. Pffft.....vakantietijd :-).
Wat een superleuk gaaf botje heb je gemaakt.

groetjes en een fijne week,
Henriëtte

Thea zei

Hoi Irene,

Wat een superleuke kaart voor Silas, knap hoe je weer op het idee bent gekomen.
Hier tussen het tegels reinigen door (voegwaas... grrrrrrrr) een stempel inkleuren voor mijn vriendin die a.s. zaterdag jarig is. Dat zal voorlopig ook mijn laatste zijn denk ik voor de vakantie. Nog 3 weekjes werken en dan hoppa, heb er zo'n zin in en wellicht ergens in augustus/september vol goede moed weer verder met de hobby.

Liefs Thea
xx