donderdag 19 juni 2014

Anniversary # 5

Niet alleen de dagen en weken vliegen om maar ook de jaren want vandaag zijn Sylvia en Laura  5 jaar getrouwd en dat gaan ze vieren in............neen niet Parijs al zou je dat denken aan de hand van mijn kaart......,  maar met een lang weekend London: een musical, musea, shoppen, lekker eten.........leuk! 
Voor die twee iets vrolijks en hips ipv super romantisch maar wel iets met hartjes en een knipoog.........uuuuuuuuuuuh.......... zeg maar grote wiebelogen *lol*!.
  

 Het gebruikte DP is van een groot blok dubbelzijdig papier van de Action.
Als eerste heb ik het geschulpte hart van Cheery Lynn uitgestanst.
Uit zwarte cardstock zelf een iets groter hart getekend, uitgeknipt en er onder gedaan.
Uit het roze stippenpapier een hart met een Nellie Snellen stans, met zwarte pen een stiksteekje getekend en ook hier onder weer een zelfgeknipt zwart hart geplakt.
De leuke hartvormige teksstempel is van Craft Emotions.
De Eiffeltoren en de French Cats van Marianne Design eerst uit roze en daarna uit zwarte cardstock gestanst. De katten hebben om hun nek een zilveren draadje (van het grote Action hart onderaan) en ook de wiebeloogjes zijn van die winkel. Aan de staart van de grootste kat heb ik met rose scrappersfloss een tag (Cuttlebug) gehangen. Eerst uit het roze DP gestanst en ook hier weer een stiksteekje met zwarte pen getekend en daarna het geheel gemat op zwarte cardstock. Net als bij het roze hart ook hier  zilveren glimmertjes voor wat extra bling. Onder de katten een klein stukje roosjeslint van MD.
De 5 is van een Memorybox-stans en heeft Glossy Accents gekregen net als sommige delen van de Eiffeltoren.

Tot slot boven in een zwarte strik met in het hart een punaise van de Wibra (omgebogen met een tang) en die er nu uitziet als een gave brad en daar aan een hartje met sleutel (you hold the key to my heart zeggen ze zo mooi in het Engels).







Het hele hart  hangt aan een wit-metalen hartenhangertje dat ik vorig jaar kerst bij Tuinland zag. Het pareltje heb ik grijs gemaakt  met een zilverpen zodat het beter bij het geheel past.

Gelukkig had ik een beetje vooruit gewerkt en was dit hart ook al af want het lijkt of met de piratenkaart voor Moritz


al mijn creakruid naar de haaien is (er komt werkelijk niets uit mijn handen en ik heb ineens helemaal geen zin in freubelen of bloggen ..sorry dames maar ik geef er echt even aan toe!) Des te leuker is het dan te ontdekken dat het kaartje bij LTSCB in de door het DT gekozen lijst staat.


De bij Christa gewonnen prijs is ook gekomen. Een envelop van Harlekino met "North Pole Tilda", een dot van een stempel en een cadeaubon waar ik nog even voor moet gaan zitten want er is zo veel leuks te koop!

Zondag ben ik er weer met 2 kaartjes die me echt heel veel moeite hebben gekost....hoogste tijd voor blogvakantie???????????

36 opmerkingen:

jolanda zei

mooie creaties.

Je@net zei

Wat een gave hanger, Irene. Die gaat beslist in de smaak vallen bij de dames!
En gefeliciteerd met je piratenkaart, het is dan ook echt een toppertje.
Veel plezier met je gewonnen candy en die inspiratie komt vanzelf wel weer. Even lekker niets doen en dan gaat het zo ineens weer kriebelen :o)
Fijne dag!

Helen zei

Hoi Irene, wat een ontzettend gave hanger heb je voor de dames gemaakt; die krijgt vast een mooi plekje. Je piratenkaart is ook een schatje. Gewoon effe lekker rustig aan doen; ik heb er ook last van - komt wel weer terug. Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes, Helen

Lia zei

Je hart voor de meiden is met recht diep uit je hart gemaakt, zo mooi, en je piratenkaartje is lekker stoer, neem je toch ff blogpauze, het freubelen komt vanzelf weer hoor,het is toch rustig in blogland,
groetjes Lia

Mieke'S zei

Heel mooi deze kaart voor jullie kinderen.
Zal best een mooi plaatsje krijgen.
Met je creativiteit is niets aan de hand hoor!
Rust lekker wat uit.
Komt allemaal weer terecht.
Fijne dag.
Groetjes Mieke'S

Pop's Cards zei

Good morning sweetie, this is stunning, hugs Pops x x x

Unknown zei

Prachtig gemaakt hoor! Zowel het hart als de piratenkaart.
Gewoon even rustig aan doen, dan komt de inspiratie en zin vanzelf terug.
Liefs Angelique

cheryl zei

oh wow hunny stunning adore the heart the colors and papers are divine love the wee pirate card too hugs cheryl. take care hun all my love cheryl xx

Blankina zei

Fantastisch gewoon!!
Origineel en mooi.
Blogvakantie zou dat lukken , ik ben geloof verslaafd geraakt aan het creeren en bloggen, ha, ha ??

Hugs Blankina

corryskaart zei

hoi irene
wat een geweldig mooie dingen heb je weer gemaakt zo romantisch dat leuke vrolijke hart en die piratenkaart helemaal TOPPIE!!
kan goed begrijpen dat je even de weg kwijt bent in hobby-land heb dat zelf ook wel eens hoor komt wel weer goed schatje,haha
groetjes corry

Diny zei

Schitterend Irene....wat een gave kaart heb je gemaakt.
En natuurlijk gefeliciteerd met je gewonnen prijs....altijd leuk toch!

Groetjes Diny

Misseke zei

Schitterend je hanger Irene - uit het hart gemaakt en ik vind hem super.
Super van je piratenkaart en veel plezier met je gewonnen prijs.
Groetjes,
Misseke

Scraptastische hobby zei

Ahhhh, wil je een zakje creakruid van me hebben, hihi. Je bent aan vakantie toe Irene!!! Nou ben ik net geweest, maar bij mij vlot het ook niet zo.....ik heb vanmorgen een kaart zitten maken voor de volgende challenge a.s dinsdag en die kwam ook uit mijn tenen! Zal het komen dat we ook graag buiten willen zijn en een groet tuin hebben...waar heel wat uurtjes in gaan zitten!!
Je hart is schitterend hoor en Sylvia en Laura geven hem vast een heel mooi plekkie. Die tekst hart stempel blijft ook zo leuk, heel gaaf gemaakt!
Liefs van Gerie

Neline zei

Geweldig gaaf hart heb je gemaakt!
groetjes
Neline

Anita Meijer zei

Wat heb je dit prachtig gemaakt Irene, supermooi. En eh bij mij is inmiddels de zin dan wel weer terug maar nu nog de tijd zien te vinden om lekker te frobelen. Neem de tijd meis.
Liefs van Anita
oh ja gefeliciteerd met je prijs, super.
Liefs van Anita

Antoinette Voorn zei

Jeetje wat een gave hanger en die katten zijn super met hun roloogjes! Gefeliciteerd met je prijsjes. De zin komt vanzelf wel weer hoor! Rustig aan xxx

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
WOW..dat ziet er mooi uit, je maakt misschien niet veel..maar wat je maakt is supermooi.. en ik dank dat het bij iedereen wel eens gebeurt dat het niet wil lukken..nog gefeliciteerd met je prijs, dik verdiend hoor..liefs Ans

Marianne Schut zei

Van harte gefeliciteerd met de meiden, heerlijk dat ze er zo van genieten saampjes.
Je creatie ziet er super uit, wat een creativiteit! Het is niet te zien hoor dat je aan een pauze toe bent. Je kaartje voor moritz was ook weer helemaal super! Diike knuf marianne

Marjan zei

Nou Irene, dat zullen ze toch wel heeeeel erg gaaf vinden?? Je hebt er zo iets moois van gemaakt! Er zit veel creativiteit in verwerkt, ondanks gebrek nu eraan.
Ik snap dat je dan even moet opladen. En het blijft een hobby toch? Dat doe je alleen als je er zin in hebt.
Leuk dat je die prijzen won! Dat piratenkaartje is ook zo gaaf!

Liesbeth zei

Wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt Irene, zo verschillend ook.
Ik herken het gevoel van "niets uit je handen" helemaal ook op mij van toepassing, en geef er ook maar gewoon even aan toe, geniet van je blogpauze......groetjes Liesbeth

Liesbeth zei

volgens mij ging er iets mis met mijn reactie......heb er maar even een paar verwijderd hihihihi
groetjes Liesbeth

Mariëtte zei

Wat een prachtig hart en die details......super. Ook heb je weer prachtige kleuren bij elkaar gezocht. Groetjes Mariëtte

Anoniem zei

Wat een prachtig hart Irene. Gefeliciteerd hoor met de meiden die oogjes van die katten.........wat is dat leuk gevonden zeg. Super. Ga jij maar even lekker iets anders doen hoor. Je inspiratie komt vast wel terug.
Groetjes Joke

Wybrich zei

Het is een prachtig hart Irene! En die ogen met wimpers......super leuk!
Het komt vanzelf wel weer Irene, het creakruid!

GerJanne zei

Ha Irene,
wat een gave creatie voor Syl en Laura. Echt elk detail bekeken en ik vind hem helemaal super!
Even toegeven aan geen zin hebben mag bij een hobby, gelukkig! Als het je baan was, was het wel wat anders. Dan moet je wel....Geef er maar lekker aan toe...kijken hoe snel je weer achter je freubeltafel zit...;-) of niet!
Lieve groetjes,
GerJanne

Rosina zei

Heel mooi hart heb je gemaakt Irene zo leuk die katten met wiebelogen....en ook je piratenkaartje is super lief....knap gedaan...en nog gefeliciteerd met je gewonnen prijsjes... Geniet maar heerlijk van wat je bezighoudt wat het ook is.....

groetjes Rosina

Colinda zei

Super leuk, Irene! Misschien hangt het wel in de lucht, wil bij mij ook niet echt lukken.
Alvast een gezellig weekend,
Colinda

Thea zei

nou Irene ,dat komt bekent voor dat je even een pauze neemt. maar wat een leuke kaart heb je gemaakt voor de Dames geweldig!
groetjes Thea

Gea zei

toe aan wat vakantie??
Je hartjeskaart is erg leuk! en gefeliciteerd met je piratenkaart! dat is dan ook een topper.
groetjes Gea

Nicole zei

WAUW!!!! Wat een superhippe vrolijke gezellige en geweldige kaart met een vleugje romantiek. En weer zooooo veel leuke en mooie details!! Goh al 5 jaar samen.....tja time flies!!!
Gefeliciteerd met je DT-favorite. Dikverdiend hoor!!
Liefs, Nicole

Nicole zei

Oh en natuurlijk nog gefeliciteerd voor Sylvia en Laura.
X. Nicole

Wil Frutsel zei

Prachtige kaarten, en de wiebeloogjes bij je jubileum kaart staan heel geinig. Het piraten kaartje is een schatje!!!
liefs Wilma

Thea zei

Gefeliciteerd met de meisjes (zoals jij altijd zegt). Een prachtige creatie en dan die gave wiebeloogjes, is dat een knipoog naar het rumboonverhaal, hi hi! Dit zal zeker in de smaak vallen. Neem lekker een blogpauze, het hoeft niet hè? Lekker genieten van zomer ook al brandde hier gisteravond de verwarming en waai je compleet uit je broek, bah!!!

Fijn weekend!
Liefs Thea

Aartje zei

Gefeliciteerd met je 5-jarige jubileum van schoonmoeder (lol). Maar wat heb je iets gaafs voor de dames gemaakt. Grappig, romantische en hip in 1. Toppie!
Groeten, Aartje

Alina zei

heel erg leuk geworden, Irene, leuk bedacht met die twee katten!!! nog gefeliciteerd met Sylvia en Laura!!!!!!!!
en heel erg bedankt voor je mooie kaart, you made my day!!!! toevallig ben ik DOL op Bella stamps!!!

LottesCards zei

Wat een leuke hanger! Prachtige gemaakt, en wat super leuk dat het zo persoonlijk is hé?! Dat maakt het nog mooier en bijzonder! Leuk dat je meedoet met de challenge van AnMaCreatief. Liefs Lotte