maandag 5 mei 2014

Love makes the world go round

Vandaag een klein langwerpig kaartje voor de jarige Marianne. Ondanks dat haar man 2e paasdag in het ziekenhuis is opgenomen hoop ik dat ze zich toch een beetje jarig voelt vandaag!
De pinwheel is heel eenvoudig zelf te maken door een vierkantje dubelzijdig DP te snijden, diagonaal 2 lijnen te rillen en de 4 hoeken tot op 1 cm van het midden in te knippen/snijden. Daarna steeds een hoek omvouwen en het geheel in het midden vastzetten.
Ik ben zowat het hele huis doorgelopen om het goed op de foto te krijgen....niet echt gelukt helaas zoals jullie aan het kleurverschil van het gras wel zien (de waarheid ligt zoals zo vaak ergens in het midden hihi)!
 
 
Op de voorkant DP van Maja "Life in the country" gebruikt voor de pinwheel en de onderste strook. In het midden van de pinwheel een hartenbrad. De grasrand is van MFT en ik heb niet alleen de echte grasrand gebruikt maar ook het "negatief" want dat is net zo leuk ook al staat het een andere kant op. Het lintje is uit de voorraad en de toepasselijke tekst hoort bij de Pure Innocence stempel van MFT die hier zo leuk bij past  Ik was van plan het stempeltje onder het pinwheel te plaatsen maar dat zag er helemaal niet leuk uit. Nu is ze uitgeknipt en verhoogd opgeplakt  op hetzelfde grasrandje en staat ze te pronken op de binnenkant van de kaart. Ze is weer ingekleurd met Promarkers en een beetje witte pen. Verder hier en daar nog wat blauwe hotfixsteentjes geplakt. 
Ook Corry is vandaag jarig en daar heb ik Daisy onder de plu voor gemaakt die 23 april op mijn blog stond. Op 5 mei jarig zijn is wel heel speciaal!

Fijne week allemaal, woensdag ben ik er weer met de volgende kaart!
 

19 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene,
Nu is de buitenkant en de binnenkant prachtig! Het is een schattig stempeltje! Soms heb je iets in gedachten en dan blijkt het helemaal niet leuk te staan..herkenbaar hoor!
Heel gaaf kaartje voor Marianne!
Fijne dag en liefs van Gerie

Marjan zei

Gaaf dat pinwheel! Leuke stempel van het dametje, ze staat vast leuk op die binnenkant! Een mooie kaart voor Marianne, zal ze op prijs stellen!

marion zei

Leuk kaartje en de binnenkant is heel leuk bedacht, liefs, Marion

Henriƫtte zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt Irene, leuk idee zo'n molentje.

groetjes Henriƫtte

Richtsje zei

Lekker vrolijk en lief zijn de eerste woorden die in me op komen bij het zien van dit mooie kaartje Irene! Bijzonder leuk gemaakt! Bij jou moest ik ook even terug kijken want ik heb weer weken niet geblogd...maar geen straf hoor, er staat zoveel leuks te bewonderen! Ook las ik dat je dochter toch nog een keer geopereerd moet worden....lastig hoor, ik hoop voor haar dat het inderdaad nu afdoende zal zijn!

Liefs Richtje

Lia zei

Wat een geweldig vrolijk kaartje heb je gemaakt, leuk dat molentje,
groetjes Lia

Thea zei

Prachtig Irene, wat heb je dit weer leuk bedacht! En het is inderdaad moeilijk soms om een scherpte duidelijke foto te maken.

Liefs Thea

Home sweet home zei

Hi

Your cards are lovely and I love the colours:D:D

Wish you a lovely day:D

Merethe

Je@net zei

Gaaf dat pinwheel!
Super leuke kaart geworden, Irene!

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Prachtige kaart heb je gemaakt, met een erg leuke binnenkant, ik vind het pinwheel super gelukt..
liefs Ans

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat mooi Irene, leuk is het molentje en de stempel past er mooi bij.

groetjes jolande

Marijke zei

Mooi en leuk de zelfgemaakte pinwheel! Zowel de buiten en binnenkant zien er gaaf uit. Altijd een heel gedoe om een kaart mooi op de foto te krijgen!!

Groetjes,
Marijke

Marianne Schut zei

Lieve Irene, super bedankt voor je prachtige kaart! Altijd weer een hele verrassing en super leuk om te ontvangen! Het was inderdaad een vreemde dag vandaag..maar goed, ik had lekker een stukje taart meegenomen naar het ziekenhuis, hihi! Gert is nog geopereerd afgelopen vrijdag maar ik hoop toch heel erg dat hij misschien deze week nog naar huis zal komen, ruim 2 1/2 week is dan ook wel weer lang genoeg hoor, ik mis hem! Dikke knuf! Marianne

Ans zei

Super vrolijk kaartje, mooi die pinwheel met hartje in het midden.

Liefs Ans

Misseke zei

Superleuk kaartje heb je gemaakt Irene - leuk met het pinwheel op de voorkant en het stempeltje binnenin - hij is super geworden.
Groetjes,
Misseke

Sarah - Crea S zei

Ik weet niet waarom maar ik moet spontaan denken aan "The wheels of the bus go round and round, round and round, round and round".
Dat duid er dus zeker op dat ik helemaal vrolijk wordt van je lieve kaartje! Leuke kleurtjes ook. Liefs,
http://littlecreass.blogspot.com/

Berlinde zei

Een heel mooi kaartje Irene! Leuk die pinwheel!
Lieve groetjes, Berlinde

Erica ♥ zei

Wat heb je dat super gemaakt, heel erg mooi ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Colinda zei

Wat een schatje! Leuk dat pinwheel!!