zaterdag 24 mei 2014

Hope you get back on your feet again soon

Dochter Sylvia is woensdag aan haar knie geopereerd en dat is zeer voorspoedig verlopen. Ze moest even "proef lopen" en mocht dik verpakt en zonder krukken naar huis, wat een super goed nieuws!  Pijn heeft ze amper, volgende week begint de fysio en over 6 weken terug naar de arts. Fingers X-ed zeggen ze daar en wij doen niet anders!!! Natuurlijk hebben we een doosje met "troost-lekkernijen" naar Newcastle gestuurd en daar in zit een gepimpt Kraft-zakje met .....................?????????????
Daar hoort een verhaaltje bij dat ik graag met jullie wil delen!!! 


 

Toen ze vorige maand in Groningen was heeft ze ons mee uit eten genomen, reuze gezellig!!!
Als toetje nam ze een ijscoupe Café Glacé ('t is al net zo'n koffieleut als haar ouders). Daar zat een pipetje met heel sterke koffie in om over de coupe te verdelen en er boven op zat.......een rumboon!!!!! Zij had een biertje op en ik een glaasje wijn dus we hadden al rode konen want we kunnen er helemaaaaaal niet goed tegen en dan ook nog een rumboon??? Ben en ik hadden al dikke pret maar zeiden niets. Sylvia begon dapper aan haar toetje, de dikke rumboon zakte al vrij snel naar de bodem en liet zich moeiljk "vangen" dus werd vrijwel als laatste naar boven gelepeld: ijs en ijskoud inmiddels. OOOOH dat gezicht hadden jullie moeten zien, zo'n groot bevroren ding in haar mond en toen die scheut rum na het doorbijten........ze was nog uuuuren vrolijk en ik heb nu weer de slappe lach!!!!
 
Jullie begrijpen vast wel wat de verrassing in het zakje is: RUMBONEN !!!!!!!!!
De dametjes lagen in een deuk en hebben al menige "borrel" op haha!!

Maar hier dan eindelijk het gepimpte zakje:
 
Het DP is van een groot blok van de Action, enig papier zit er in! De randen heb ik flink gedistressed met de schaar. "Henry Mouse with broken leg" van Wiff of Joy is ingekleurd met Promarkers en heeft Glossy Accents op zijn oren, neus en de krukken. Achter het afdrukje zit wat verbandgaas en de pleister heb ik op internet gevonden net als de cirkel met de toepasselijke tekst "hope you get back on your feet again soon"!
De bloemen en de rondjes met hartjes zijn Flowerstickers van Heidi Grace.
Onderaan nog roze bolletjeslint en bovenin twee eyelets met een jute strikje.

Welkom Diny als nieuwe volger en ook via Bloglovin loopt het aantal volgers op maar ik weet nog steeds niet wat ik daar mee aan moet dus sorry als ik niet terug kom.

Fijn weekend, tot volgende week woensdag dan ben ik er weer met iets voor Don&Daisy.
 

47 opmerkingen:

Je@net zei

Hi, hi, kan me helemaal voorstellen wat een pret jullie destijds gehad hebben.
Helemaal leuk om het zo nog eens 'dunnetjes' over te doen :o)
En wat een super gaaf zakje heb je daarvoor gemaakt.
Plaatje en tekst passen er perfect bij.
Echt ontzettend leuk gedaan, Irene.
Beterschap gewenst voor Sylvia en hopelijk is ze inderdaad weer snel op de been!

marion zei

een heel toepasselijk kado en wat een superleuke creatie, wat gaaf bij jou een Whiff of Joy image te zien. Henry is en blijft schattig, liefs, Marion

Mariëtte zei

Wat een prachtig zakje. Mooi dat papier, ik werk er zelf ook graag mee en mijn blokje is bijna op. Kan me voorstellen dat jullie verschrikkelijk veel lol hebben gehad. Fijn weeekend! Is je tuin al helemaal klaar? Groetjes mariëtte

Colinda zei

Wat een super schattig cadeauzakje en wat een leuk verhaal erbij! Mijn moeder is ook zo gek op rumbonen.
Hopelijk verloopt het herstel van je dochter spoedig!
Een fijn weekend,
Colinda

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Wat een leuk -rumbonen-verhaal,je hebt een mooie verpakking voor de lekkernij gemaakt en ook je kaartje met leuke tekst is super..Fijn dat ze zonder krukken weer naar huis mocht..en dat Bloglovin, ik gebruik dat als leeslijst, zoveel handiger dan de leeslijst van blogger...je vergeet niemand meer en je kunt ook zien welke berichtjes je gelezen hebt en afvinken..fijn weekend,'
liefs Ans

Jolanda zei

altijd zo leuk om te lezen het verhaal achter een creatie:0) heb je super leuk gepimpt Irene en fijn dat het zo goed gaat met Sylvia!
fijn weekend
grtz Jolanda

Ingrid Reyners zei

Wat een mooi verhaal zit er achter dit mooi gepimpte zakje Iren! hi hi ik kan me voorstellen dat je er nog steeds om moet glimlachen. Je hebt het zakje heel toepasselijk gemaakt, in mooi zachte tinten opgepimpt, en een heel toepasselijke afbeelding en tekst erop! Heel veel beterschap voor haar gewenst. Fijn weekend, groetjes, Ingrid.

Jantine zei

Leuk zakje gepimpt en een rumboon gaat er altijd wel in :-)
Groetjes
Jantine

Trijntje zei

Hoi Irene, Wat heb je een prachtig zakje opgepimpt. Leuke afbeelding mooi ingekleurd. IK wist niet dat de rumbonen nog bestaan. Vroeger vond ik ze ook wel lekker. Je verhaal is grappig. Als je wat melig bent ..... Ik ken het me voorstellen. Beterschap met je dochter. Groeten Trijntje

Gea zei

Lollig verhaal en een mooie kaart!

Marianne Schut zei

Hai Irene, een heerlijk verhaal om te lezen en ik duim mee hoor dat Sylvia snel mag herstellen! Maar dat gaat zeker goedkomen met zo'n super schattig zakje vol "medicijn"!! haha! Wat een pracht creatie heb je er van gemaakt, je kleurwerk is ook weer helemaal super!! Liefs Marianne

LAURA KANT zei

Dat ziet er weer super mooi uit, Irene! Heel leuk gedaan! Hopelijk verloopt het herstel van je dochter snel! Sterkte en beterschap voor Sylvia!

Hugs, Laura

Nicole zei

Wat een schitterende kerstkaart hieronder Irene. En weer supermooi ingekleurd net als Henry op z'n krukken. Een geweldige en heeeeeeel passende stempel. Wahah!! Supermooie details gebruikt e je zakje ziet er top uit!! Zelfs ik zit hier te lachen om je verhaal. Enig Irene, en echt iets om op te schrijven om nooooooooit meer te vergeten. Hilarisch!! Fijn weekend. Liefs, Nicole

Lia zei

Zeker goed nieuws, mooi hoor. Prachtig zakje heb je opgepimpt en wat een heerlijk verhaal, zag het helemaal voor mij,
groetjes Lia

bolletjelucky.blogspot.com zei

Whaha, wat een leuk verhaal, ik zie het gebeuren....een hele toepasselijke afbeelding op het zakje mét inhoud...zal wel zo leeg zijn ;) Fijn dat er meteen zo'n positief gevoel over de ingreep is, duimen dat ze snel helemaal opknapt. Fijn weekend en lieve groetjes Miranda

Unknown zei

Haha, wat een heerlijk verhaal ! Dat zakje zier er super leuk uit, wat een toffe stempel heb je daarvoor gebruikt. Echt heel leuk gedaan. Nu maar hopen dat het herstel spoedig verloopt. Fingers x-ed!!!!!
Liefs Angelique

Wil Frutsel zei

Prachtige kadoverpakking voor de zieke Irene, heel erg mooi gemaakt.
liefs Wilma

Anoniem zei

Hallo Irene
Wat een leuk gepimpt zakje,en wat heb je Henry mouse mooi ingekleurd.
Gezellig dat je mee doet met onze challenge bij Scrapcardschallenge blog.
Groetjes Marja

Henriëtte zei

Wat een leuk verhaal en wat is je zakje mooi geworden.

groetjes en een fijn weekend,
Henriëtte

http://cheryl-cherylscreativeatcscards.blogspot.co.uk/ zei

Oh this is lush hun just adore the image with beautiful detail hugs cheryl xx

Diny zei

Wat een gezelligheid ging er aan vooraf....leuk verhaal!
Het zakje heb je prachtig gepimpt.

Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Scraptastische hobby zei

Super Irene dat het met Sylvia voorspoedig gaat en dat het zo door mag blijven gaan natuurlijk. En wat heb ik smakelijk om je rum bonen verhaal gelachen....en ja dat vraagt om een vervolg hè! En je gepimpte zakje, is echt heel mooi gedaan en een super pleister erop...en je prachtige tekst! alles is prachtig...en hele gezellige kleuren en een super mouse!!
Een zonnige zondag em liefs van Gerie

Plony zei

Oooo geweldig!!!! Wat gaaf gedaan....het zakje is om te smullen zo mooi, de rumbonen zijn om te smullen en je verhaal is ook om te smullen. Ik heb niet altijd de tijd helaas om heel uitgebreid te lezen overal maar ben toch blij dat ik dit niet heb gemist.....je hebt een glimlach op mijn gezicht getoverd Irene.
Lieve groetjes Plony

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

ha ha ha, mooi verhaal en nu weer verder "dronken" worden van de rumbonen.
fijn dat de operatie goed gelukt is.
super mooi is het gepimpte zakje.

groetjes jolande

Marlies zei

Wat een mooie cadeautje met een schattige, toepasselijke afbeelding erop. Ook een leuke tekst erbij. Het papier vind ik ook prachtig in mooie kleuren. Super mooi gemaakt! groetjes, Marlies

Angela zei

Prachtig rumbonenverhaal weer Irene!
Schitterende creatie en zeer toepasselijk!!! Heel mooi afgewerkt.
Fijne zondag....
grt Angela

Karin zei

Grappig verhaal, Irene, kon het me al zo voorstellen! Wat heb je dat zakje mooi gepimpt! Schattige stempel en ook het gaas en pleister en de gedistresste randjes zijn leuk! Je tag hieronder vond ik ook supermooi!!
Groetjes, Karin

Marjan zei

Wat fijn dat het allemaal zo voorspoedig ging! En wat een leuk verhaal over jullie rumboon etende dochter :) dat zakje met inhoud zal haar vast bevallen :)

Paulien zei

Een kaartje met een verhaaltje ;) Geweldige kaart Irene! Prachtig papier en dat stempeltje! Zo schattig!

Lfs Paulien

Louise zei

Fijn om te horen dat het allemaal is goed gegaan en wat fijn dat ze amper pijn, dat valt tenminste allemaal weer mee. Hahaha, wat een enig verhaal, had het weleens willen zien. Wat een gaaf kadozakje heb je voor haar gemaakt en wat een enige stempel heb je ervoor gebruikt!.

gr.LOuise

Sarah - Crea S zei

O Irene wat 'n superleuk gepimpt zakje! Vind 'm werkelijk prachtig en je hebt Henry Mouse erg mooi ingekleurd! De pleister is 'n erg leuk detail! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Christine zei

Goed dat alles zo voorspoedig is verlopen Irene! Leuk zakje en de bonen zullen zeker herinneringen oproepen!
En ja Irene, de fiets op de foto is mijn oude fiets! Mijn man heeft die volledig rood geverfd en daar hangen nu mandjes aan met bloemen. Hij staat "geparkeerd" tegen ons tuinhuis en dat geeft inderdaad een gezellig effect! Jij bent heel opmerkzaam (net als ikzelf trouwens)
Liefs
Christine

Liesbeth zei

Wat een leuke en mooi gemaakte kaart Irene, super gemaakt.
groetjes Liesbeth

Het zonnetje in huis zei

Hallo,

Mooie creatie en dat lekkers erin, komt ok goed, zo te lezen :-)

Groetjes, Jaimie

Durvina zei

Wat een leuke blogpost om te lezen, ik beleef het helemaal mee!!
En wat een toepasselijke creatie heb je gemaakt, knap zo alles bij elkaar gezocht, waar het internet al niet goed voor is....

liefs, Durvina

jolanda zei

wat een super leuke creatie heb je voor je dochter gemaakt en vooral het verhaaltje erbij was erg leuk

Mieke'S zei

Geweldig zakje mét!
Zal je dochter best met liefde opeten.
Mooi opgemaakt is het zakje, helemaal in stijl.
Groetjes Mieke'S

Aleida zei

Proost!
Leuk kadootje. fijn dat het goed gaat.
groetjes,

Stella zei

Ik lag helemaal dubbel van het lachen bij wat je schreef over Bloglovin'. Dat je niet weet wat je er mee moet. Troost je; ik ook niet. Ben er daarom nooit aan begonnen. Ik hou het fijn bij Blogger.

Mooi verhaal van die rumboon; dochter aan de drank na operatie ha!

Je kaart is een plaatje!
XX

Anoniem zei

Hahaha super leuk verhaal Irene en fijn dat het met je dochter goed gaat. Je creatie met rumbonen is weer super leuk geworden en zal, samen met de rumbonen, goed in de smaak zijn gevallen ;)
Liefs, San

Craft Paper zei

Adorable paper bag card! The image is super cute and I like the colors you used. Thanks for playing at Creative Knockouts!

Berlinde zei

Wat een leuk verhaal Irene en het zakje heb je supermooi gepimpt!
Lieve groetjes, Berlinde

Laney zei

Fabulous Irene! Thanks for joining us at I♥Promarkers
hugs
laney

GerJanne zei

Hoi Irene,
ik kijk even bij je nieuwe berichtje en zie een titel die me niet bekend voorkwam...Van dit bericht over Syl! Wat fijn dat het goed gegaan is. Natuurlijk houd je je vingers gekruist.
Ik moest ontzettend lachen om je verhaal van de rumboon. Hahaha, logisch dat ze in Engeland in een deuk lagen toen je verrassingszakje kwam! Trouwens dus: Enig gemaakt!!
Nu terug naar je berichtje van vandaag!
Groetjes,
GerJanne

Misseke zei

Een schitterend gepimpt tasje Irene en een prachtig verhaal - super!
Fijn dat alles goed is gegaan bij je dochter - op naar een spoedig herstel!
Groetjes,
Misseke

Thea zei

Wat een giller dat verhaal over die rumboon! Ga je gezellig uit eten en dan zit Ben met een paar tipsy vrouwen opgescheept, hi hi! Je hebt een pachtige verpakking gemaakt voor het doosje rumbonen.

Liefs Thea
xx

Adriana zei

Wat een heerlijk verhaal! (nou ja die operatie lijkt me niet zo heerlijk...) Ja, ik moest toch even doorscrollen en laten weten dat ik dit echt een superleuk zakje vind! Zo perfect toepasselijk. Gaaf!