donderdag 6 maart 2014

Zoek de verschillen.........

Vandaag is het 30 jaar geleden dat ik 20 dagen voor mijn 32e verjaardag het mooiste kadootje ooit kreeg....dochter Sylvia!!!
Zo hard als op deze foto heeft ze daarna nooit meer gehuild en zie die witte handjes, het lijkt wel of ze uren aan de afwas heeft gestaan, och erruuuuuuuuum!!!!
 
 
Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik voor deze bijzondere verjaardag niet eens een nieuwe kaart heb gemaakt maar een "oudje" heb aangepast. Toen ik onderstaand GD-kaartje maakte had ik al in mijn achterhoofd dat ik hem leuk voor Sylvia vond en heb ik ook bewust kleurtjes gebruikt waar ze wel van houdt. "miss you""en "call me" waren voor haar kaart echt niet op zijn plaats want we hebben alle paar dagen contact dus ik zou zeggen.........zoek de verschillen!!!
 
 
 
 
Helaas niet even een bakkie doen of lekker samen eten maar volgende maand komt ze voor haar werk naar het vasteland. Eerst voor onderzoek naar de universiteit Groningen (dat is dus geen toeval,  jippieeeeee) en ook al moet ze werken........tijd genoeg om elkaar te zien en heerlijk bij te praten. We tellen de dagen af! Daarna gaat ze door naar de  universiteit van Leuven en daar komt Laura ook naar toe en kunnen ze in de vrije uurtjes van die leuke, oude stad en omgeving genieten. Zo verbinden de dames het noodzakelijke met het heeeeel aangename, geef ze eens ongelijk!!!

Over een paar dagen ben ik er weer, tot dan
 

43 opmerkingen:

Lia zei

Wat super Irene, dat je de foto bij je berichtje plaatst! Ja, time flies... Een understatement maar het is wel waar!!
Proficiat met je dochter en wat fijn dat ze binnenkort een poosje dicht bij je komt 'wonen'.
Je kaart zal zeker in de smaak vallen!
Lia xx

jolanda zei

prachtige kaart en wat een leuke foto erbij

Je@net zei

Oooh wat een lieve foto, Irene!
En wat een leuke kaart heb je voor haar gemaakt.
Binnenkort dus even lekker veel tijd doorbrengen met elkaar.
Fijn, geniet ervan!

Henriëtte zei

Gefeliciteerd Irene.
Je kaart voor haar is prachtig.

groetjes Henriëtte

Mieke'S zei

Heel mooi!
Gefeliciteerd!
Fijne tijd met elkaar.
Groetjes Mieke'S

Wilma zei

Van ♥-e Gefeliciteerd Irene met de verjaardag van je dochter en wat LEUK en GEZELLIG dat ze binnenkort naar Nederland komt. GENIET van de tijd samen.
Het kaartje voor de jarige vind ik zelfs nog MOOIER en FRISSER dan het origineel ☺☺☺. Je (6) kleine ingrepen doen wonderen.
Liefs Wilma

Lia zei

Gefeliciteerd Irene, en je hebt een mooi kaartje gepimpt zullen we maar zeggen,
groetjes Lia

Unknown zei

Wat leuk Irene, gefeliciteerd. De tijd vliegt voorbij.
Geniet lekker als je haar weer ziet.
Je kaartje is prachtig. Leuk opgelost zo.
Liefs Angelique

Marjan zei

Leuk om een foto van jou en je dochter te zien als kersverse moeder. Wat gaat het hard, meid, ik weet er alles van. Je kaart voor haar is heel mooi, de kleurtjes zijn prachtig bij elkaar en superkleurwerk van de digi! Leuk dat ze binnenkort weer bij je is, gezellig!

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
gefeliciteerd met je jarige dochter en je kaartje ziet er prachtig uit, heerlijk dat je haar binnenkort weer gaat zien, liefs Ans

Trijntje zei

Hoi Irene leuke kaart. Gezellig dat je dochter thuis komt voor even..... Gezellig hoor Geniet maar lekker Groeten Trijntje

Marianne Schut zei

Hai Irene, als eerst van harte gefeliciteerd met je dochter! Wat een schattige foto! Je kaartje is helemaal leuk hoor, 6 verschillen, klopt het? hihi!
Je kleurwerk is ook weer helemaal top Irene! Heerlijk dat jullie elkaar volgende maand weer even gaan zien, kijk er maar lekker naar uit en geniet met volle teugen. Wij zien Samantha dit weekend, zij woont gelukkig iets dichter bij. Maar toch ook altijd nog een goed uurtje rijden hoor. Lang leve de Skype! Dikke knuf en geniet van het mooie weer! Liefs Marianne

Durvina zei

Van harte gefeliciteerd met je/jullie meisje!
Wat een gezellige kaart!!
En natuurlijk zijn jullie aan het aftellen...

liefs, Durvina

Wil Frutsel zei

Gefeliciteerd met je dochters 30e verjaardag. En de kaart heb je leuk omgeturnd. Mooie kaart hoor.
liefs Wilma

Blankina zei

Fijn dat je dochter komt! Leuk dat je je kaartje hebt aangepast..
Liefs uit Italie
Blankina

Blankina zei

Fijn dat je dochter komt! Leuk dat je je kaartje hebt aangepast..
Liefs uit Italie
Blankina

Thea zei

Van harte gefeliciteerd met je meisje Irene! Wat een prachtige foto van net na de geboorte. Een prachtige kaart heb je voor Sylvia gemaakt in schitterende kleuren. Fijn dat jullie binnenkort weer lekker even in het ecchie bij kunnen kletsen. Dat worden vast weer een paar leuke dagen.

Liefs Thea
xx

Mariëtte zei

Gefeliciteerd met je dochter. Leuk gepimpt kaartje! Groetjes mariëtte

Misseke zei

Wat een mooie foto Irene. Gefeliciteerd met je dochter. Prachtige kaart heb je voor haar gemaakt - supermooi gekleurd stempeltje en heel leuk gedaan - ik vind hem super!

Groetjes,
Misseke

Scraptastische hobby zei

Het lijkt nog als de dag van gisteren hè Irene, maar wat gaat de tijd snel!! Van harte gefeliciteerd met de 30ste verjaardag van je dochter. En gelukkig is er Skype! Doe je dat ook met je dochter?? Als ze weer over zee thuis komt dan halen jullie de tijd vast en zeker weer in!!!En je kaartje zal haar vast heel blij maken en mooi vinden!
Lieve groetjes van Gerie

corryskaart zei

hoi irene
wat een vertederende foto en zeker als moeder zijnde kan je dan dubbel genieten en dan ook nog dat je haar binnenkort weer in de armen kan sluiten moet jou dag er toch een zijn met een gouden randje! en je kaart ziet er erg leuk en vrolijk uit, volgens mij zoals jij je eigen voelt
groetjes corry

Aleida zei

Gefeliciteerd! Geniet van de aanwezigheid van je dochter!
groetjes,

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat leuk om die bijzondere foto bij je berichtje te zien Irene. Van harte gefeliciteerd met je jarige dochter, wat gaat het toch allemaal snel he? Het "aangepaste" kaartje blijft een dotje en was toch al op maat gemaakt voor deze gelegenheid?. Geniet wanneer je dochter binnenkort komt...lieve groetjes Miranda

Wybrich zei

Gefeliciteerd!! Prachtige foto Irene, ja, ja zo zijn ze klein en zo zijn groot! Time flies!
Je hebt wel een super kaart voor je dochter gemaakt! Genieten straks als ze hier is!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Gefeliciteerd met je dochter Irene!! Wat een mooie foto en een mooie kaart!! Leuk dat je hem aangepast hebt!
Lieve groetjes, Yvonne

LAURA KANT zei

Wat een mooie foto van moeder en dochter! De tijd vliegt echt he? Gefeliciteerd met de 30e verjaardag van Sylvia! Maak er een schitterende tijd van als jullie samen zijn! Lekker genieten!

Hugs, Laura

Erica ♥ zei

Gefeliciteerd met je dochter en wat een prachtige kaart is dit ☺

Een hele fijne avond nog.
Veel liefsss van Erica ☼
{Heidebloempjuh}

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

van harte gefeliciteerd Irene, mooie kaart heb je gemaakt en straks lekker van elkaar genieten.

groetjes jolande

Anita Meijer zei

Gefeliciteerd met je dochter Irene en wat een mooie foto van jou met haar toen ze net geboren was, zo lief. Je kaart is prachtig.
Liefs van Anita

Ingrid Reyners zei

Wat een mooi kaartje heb je voor je jarig dochter gemaakt Irene. Gefeliciteerd met haar! Wat geweldig leuk dat je haar binnekort weer in het echt ziet, heerlijk, aftellen geblazen. Groetjes, Ingrid.

GerJanne zei

Ha Irene,
alvast van harte met Sylvia! Al 30 zeg, dat is vast voorbij gevlogen. Je kaart is heel leuk voor haar en die verschillen heeft iedereen al genoemd. Mooie foto van Syl en jou. Je bent niet veel veranderd in die 30 jaar....Wat grijze haren erbij, maar verder herken ik je meteen!
Wat leuk dat ze komt! Een extraatje! Je had het al verteld, maar geniet ervan!
Lieve groet,
GerJanne

Diana zei

Een dag te laat maar alsnog van harte gefeliciteerd met je dochter.
Je kaartje was al mooi maar met de kleine verschillen toch nog net iets mooier geworden. Fijn dat ze volgende maand weer even deze kant uitkomt, kunnen jullie weer even heerlijk genieten van elkaars gezelschap, veel plezier samen.
Liefs, Diana

Louise zei

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je dochters verjaardag, wat een heerlijk leeftijd hé. Wat een gewelige foto van dat kleine droppie, mooie baby was ze. Lars had ook van die witte handen, vond het zo eng om te zien toen, maar ze zijn nu gelukkig normaal hahahaha. Ja, dat zijn dus weer van die dagen dat we onze spruiten extra missen Irene, maar gelukkig kun je haar gauw weer zien, heerlijk voor jullie!.
O ja, vergeet zowat helemaal wat over je kaart te zeggen, wat een bjoetie, vind de kleuren erg leuk en Bestie heb je prachtig ingekleurd!.


Liefs LOuisexx

Aartje zei

Hallo Irene, allereerst nog van harte gefeliciteerd met dat kleine wurmpje dat inmiddels zo'n grote meid is geworden.
Ik vind je kaart een schatje in deze vrolijke kleurtjes, fijn dat je haar binnenkort weer even binnen "hand" bereik hebt.
Groeten, Aartje

Antoinette Voorn zei

Als eerste van harte gefelicteerd met het mooiste kado van je leven hihihhi!!! Kleine meisjes worden groot he??? hoop dat jullie het echt een gezellige tijd gaan doormaken als ze naat=r het vaste land komt en je kaart zal zeker in de smaak vallen hij is mooi!

Colinda zei

Ja, de tijd vliegt! Gefeliciteerd met je dochter en fijne dagen, Colinda

Nicole zei

Ik heb een aantal superleuke en mooie kaarten gemist. Maar ik ben weer bij....hahaha!! Slim bekeken om deze oh zo mooie en kleurrijke kaart om te toveren naar een verjaardagskaart! Hier zal Syl vast heel blij mee zijn.
Van harte nog met je grote dochter!! En top dat jullie binnenkort weer van elkaars gezelschap mogen genieten!!
Liefs, Nicole

Karin zei

Gefeliciteerd met je dochter, mooie foto ook. Kleine kinderen worden groot, en wij ouder!! Superleuke kaart, mooi omgetoverd tot een verjaardagskaart. Geniet maar lekker van de tijd met je dochter binnenkort!
Groetjes, Karin

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Ha die Irene, Nog van harte gefeliciteerd met dochter Silvia die gisteren jarig was. Waar blijft de tijd hé. Wat leuk dat ze een tijdje naar Nederland komen. Al is het om te werken, wat maakt dat uit. Kan me voorstellen dat je als moeder daar naar uit kijkt. Ga maar lekker genieten van het tweetal. De verschillen waren niet zo moeilijk en het is een heel fleurig kaartje geworden of was. Gezellig weekend en de groetjes van Lida

Sieta zei

Irene, nog van harte gefeliciteerd met jullie dochters verjaardag.
Wat een grote meid is het alweer geworden hé.
Jaren vliegen om, zo nog een baby nu al een zelfstandige dame.
Geniet straks maar lekker van het samen zijn en dan doe je gewoon haar verjaardag nog eens over.

Liefs, Sieta

Stella zei

Gefeliciteerd met je dochter! Leuk; jij als prille moeder en je baby dochter. Het gaat veel te snel; ik weet het..... Heerlijk dat ze hier volgende maand zijn; geniet er van!
Je kaart is prachtig; maakt niet uit dat het een "gepimpt oudje" is:). Hij is prachtig!
XX

Alina zei

nog gefeliciteerd met jullie dochter, Irene!!! het kaartje vind ik heel erg leuk en de kleuren combinatie geweldig!

Wendy ten Hove zei

Leuke kaart heb je gemaakt! En ideaal om hem zo aan te passen voor de gelegenheid, goed idee, zeg! :) Van harte ook nog en hopelijk hebben jullie een heel fijne tijd samen!
Groetjes, Wendy