woensdag 19 maart 2014

Heb een heerlijke dag

Vandaag ben ik weer aan de beurt op het Don&Daisy Blog en toepasselijker dan dit stempeltje DDS3317 "finding a crocus" kan bijna niet want je ziet ze werkelijk overal!
Ook bij Challenge 14 met een leuke sketch komt dit stempeltje een paar keer langs, misschien hebben jullie wel zin om mee te doen??                         


Uit witte cardstock een ronde kaart gesneden, achterop een standaardje gemaakt zodat hij blijft staan. De randen zijn bewerkt met Vintage Photo Distress Ink en rondom heb ik met paars potlood streepjes getrokken want de naaimachine kijkt me elke dag aan maar komt niet van zijn plek *lol*!
Het designpapier is van Marianne Design PB7038 "Eline's Romantic Nursery" en ook dat is rondom met inkt bewerkt. In het midden lila crispy lint en daar over heen een satijnlint in warm geel. De grote knoop (net als de andere uit dat leuke winkeltje in Newcastle) heeft een strik van een lila ruitjeslint en  alle linten zijn uit de voorraad.
De kleine vlindertjes uit cardstock zijn gemaakt met een Mireille-ponsje. De lila is met inkt bewerkt en de donkerpaarse hebben lijfjes gemaakt met Perlenpen 501 "Flieder".
De banner is zelf geknipt uit het gele DP, de randen met paarse inkt bewerkt en de tekst is van clearstamp EC0147 "Eline's Dutch Sentiments" en met paarse inkt gestempeld.
Daisy is uitgestanst met een Spellbinder Circle - ook hier de randen bewerkt met inkt - en rond het afdrukje zit een lila cardstockrand gemaakt met 2 Spellbinders. Daar heb ik met paars potlood stipjes op getekend. Ze is weer ingekleurd met Promarkers en heeft op haar jasje een glanzende knoop van een hotfixsteentje. Op haar kraag en laarsjes heb ik witte stipjes gezet met een gelpen.

Daisy en ik wensen jullie een heerlijke dag!  

40 opmerkingen:

Lia zei

Een schatje en leuk dat je er een ronde kaart van maakte, leuke kleurtjes ook,
groetjes Lia

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

leuk een ronde kaart, schattig kaartje.

groetjes jolande

Louise zei

Leuk hoor Irene zo'n rond kaartje weers eens wat anders, alles is prachtig op elkaar afgestemd, kortom een prachtig kaartje!.


gr,LOuisexx

Liesbeth zei

Wat een mooi kaartje Irene, super ook die ronde vorm.
groetjes Liesbeth

Colinda zei

Wat een lieffie!! Leuk dat knoopje op haar jas.
Geniet van je dag,

Colinda

jolanda zei

mooie vrolijke kaart.
Vind persoonlijk het maken van een ronde kaart moeilijker dan vierkant

Sabine zei

Wat een schattig kaartje heb je gemaakt. Mooie lieve lentekleuren. Liefs Sabine

Je@net zei

Schattig, Irene.
Wat een ontzettend leuke kaart heb je weer gemaakt!

Ingrid Reyners zei

Wat een leuk voorjaarskaartje is dit Irene, wat een mooie kleuren combi heb je gebruikt, beiga/geel achtig met lila paars, echte kleuren die bij dit jaar passen. En ronde kaartje zijn zowieso al schattiger. Ook de afbeelding past helemaal in het plaatje. Groetjes, Ingrid.

Ans Gilbert zei

prachtig kaartje Irene,
mooie zachte kleuren, leuk model en mooi ingekleurd, topkaartje, liefs Ans

Hanny zei

Wat heb je een lief voorjaarskaartje gemaakt.

Groetjes Hanny

Marjan zei

Wat een mooi kaartje! Prachtige kleurtjes, lief is de afbeelding die je mooi kleurde en erg leuk zijn de embellies die je gebruikte! Helemaal lente!

marion zei

heel lief, liefs, Marion

Misseke zei

Schitterend kaartje Irene - prachtige kleurtjes en super gekleurd - leuke vorm en supermooi accentjes heb je gebruikt - ik vind het een plaatje!
Groetjes,
Misseke

Wil Frutsel zei

Prachtige kaart Irene, zo lief met mooie kleurtjes.
liefs Wilma

Scraptastische hobby zei

Wat een super leuk kaartje Irene, leuk bedacht met de stipjes en streepjes...en ik had laatst een gastdesigner kaartje gemaakt met de fietsende Daisy, ik dacht dan doe ik ook op het D&D blog gezellig mee, maar.....is het dit keer een schets! verkeerde gok dus, hihi.
Fijne avond en lieve groetjes van Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat lief dat Daisy en jij iedereen een fijne dag wensen. Heb je zelf ook een leuke dag gehad Irene? Je ronde kaartje valt hier bij mij goed in de smaak. Lief die kleurtjes, lekker voorjaarsachtig. Lieve groetjes en een fijne avond, Miranda

Trijntje zei

Hoi Irene. Wat een prachtgie ronde kaart met dit mooie afdrukje van Daisy. Superleuk. Mooie voorjaarskleuren. Groeten Trijntje

Annemarie en Merit zei

Hoi Irene,

En laat Daisy nu bij mij op de kast staan...heel erg bedankt voor mijn verjaardagskaart, heb hem lekker al open gemaakt kan ik er al van genieten...het is een plaatje en zo op en top lente!!!

jou kaart gaat ook één dezer dagen op de post!!

nogmaals heel erg bedankt, liefs Annemarie en merit

Tinie zei

Wat een schattige kaart, Irene!! Hoor net dat het morgen ook weer mooi weer wordt!!
Groetjes Tinie

Alina zei

heel erg leuk, Irene, mooie kleuren combinatie!

Aartje zei

Hallo Irene, wat een leuke dingen heb je afgelopen week laten zien. Helaas was het voor mij een hele drukke werk dus het lukte me even niet om steeds een reactie achter te laten.
Ik vind dit een geweldig leuke kaart, mooi die ronde vorm die versterkt wordt door de mooie knopen. Echt een voorjaarskaartje. De challenge van Don en Daisy staat al op mijn to do lijstje. Alleen nog even tijd vinden.
Groeten, Aartje

Wybrich zei

Ze is leuk in haar paarse jasje en laarsjes! En ik zie ook nog paarse crocusjes!
Denk dat ze vandaag wel een heerlijke dag gehad heeft met de zon erbij, en morgen ook ......want de berichten voor morgen zien er goed uit!

GerJanne zei

Ha Irene,
wat een plaatje weer en heerlijk lente-achtig. Mooie kleuren en wat raar dat je naaimachine niet van z'n plek komt...oudje?? Gewoon met wat afvalpapier proberen, dan is de eerste angst overwonnen.
GerJanne

Unknown zei

Wat een lief kaartje. Mooi met dat paars en wat een geweldige stempel zeg.
Liefs Angelique

Lenie zei

wat een mooie en vrolijke kaart.
groeten Lenie

Lia zei

Wat een 'scheetje'Irene!
Bij ons in de tuin is al geen crocus meer te zien: allemaal uitgebloeid, maar nu zijn de tulpen aan de beurt en het belooft een bloemenzee te worden.
Ik kan er zoooo van genieten!! (net als van jouw kaart!)
Lia xx

Henriëtte zei

Wat een schatje van een kaart Irene, mooi papier en je stempeltje is ook een liefie.

groetjes Henriëtte

LAURA KANT zei

Wat een prachtig lentekaartje, Irene! Wat een leuke stempel en heel mooi ingekleurd!

Hugs, Laura

Deborah zei

Deze kaart is weer prachtig, hele mooie kleurtjes heb je gebruikt!
Liefs, Deborah

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat een lief voorjaarskaartje in deze mooie kleuren, erg leuk zijn die knoopjes erop.
Een heel fijn weekend.
Liefs, Danoesja

Unknown zei

An adorable card with great colouring. Many thanks for joining us at the crafty hands challenge and good luck. Melissa (DT) xx

Antoinette Voorn zei

Het is weer een beauty van een kaart!

Anoniem zei

Wat een leuke ronde kaart heb je gemaakt Irene! Die knoopjes er omheen vind ik ook helemaal leuk!
Liefs, San

Marianne Schut zei

Wauw Irene, wat een schatje! Super leuk model dit kaartje en je kleurwerk is weer helemaal top! Nog een gezellige avond en zondag gewenst! Liefs Marianne

Sandra Wright. zei

A delightful card...Thank you for joining in with our challenge at CraftyHands...x

Sarah - Crea S zei

Zo'n leuk kaartje Irene! Rondje kaartjes schrikken mij altijd af, maar jij weet 'm weer met veel alure te brengen! Prachtige creatie met zo'n mooi kleuren en die knoopjes maken het zo lekker speels! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Jules zei

A very effective use of a circle, it's very creative and it looks fantastic. I love the colour choice of purple/brown. Thank you for joining us at BMD, good luck xoxoxox

Jules zei

A very effective use of a circle, it's very creative and it looks fantastic. I love the colour choice of purple/brown. Thank you for joining us at BMD, good luck xoxoxox

Jules zei

A very effective use of a circle, it's very creative and it looks fantastic. I love the colour choice of purple/brown. Thank you for joining us at BMD, good luck xoxoxox