zondag 12 januari 2014

Hip hip hooray

SORRYYYYYYYY!!!!!
Er is iets heel gek gegaan met Blogger want deze post verdween ineens en de links werkten ook allemaal niet dus vandaag opnieuw geplaatst en nu hoop ik dat dit een eenmalige "hick up" was!!! Jammer dat de eerdere reacties nu allemaal weg zijn.

Zoals jullie inmiddels wel weten: al mijn kaartjes zijn speciaal voor iemand gemaakt en voorraad heb ik nooit. Voor de verjaardag van dinnetje Nicole - die zo'n grote Magnolia-fan is en zooooooo van volle kaartjes houdt- heb ik mijn voorkeur voor wat "kalere" kaartjes met liefde laten schieten en ben even helemaal "los"gegaan. Er zit nu (voor mijn doen) zo veel op geplakt dat de kaart er zelfs een beetje krom van is getrokken *lol*!!

De basis is een grote witte kaart en het DP is van Magnolia uit de serie "The winner takes it all" van een paar jaar geleden.
De bingokaart is van een Noor-stempel, rondom wat Stickles en om de 11 heb ik met roze gelpen een hartje getekend. Het hart is van die lichtgewicht klei, roze papier met "Big Hug" (ook van Noor) er in, rondom Stickles aangebracht en nog een hartje er bij geplakt. Uit twee kleuren glans-organzalint een strik gemaakt met een roosje met Stickles er op en een kraaltje er onder.
De grote bloementoef is uit de voorraad (die mooie roze en witte, de tulpjes en de witte twirl heb ik met Kerst van Sylvia gekregen samen met een aantal Craft Magazines waar allerlei goodies bij zaten, dikke verwennerij!!)


"Hip Hip Hooray Tilda" is ingekleurd met Promarkers en uitgestanst met de Spellbinders Floral Oval, de randen met roze inkt bewerkt en met lichtroze borduurzijde heb ik stiksteekje in de gaatjes genaaid. Er zit Frantage op en "vlokjes" in aqua (dank je wel Tinie!!).
Op de ballon van de stempel zit Stickles. De andere twee balonnen zijn van een Magnolia-stempel, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt en natuurlijk wel een extra draadje er bij getekend zodat het net is of Tilda ze alle drie vasthoudt.

Van harte gefeliciteerd Nicole en een heel fijne verjaardag!!





Challenges:

TFMC-43/inspired by a song (Nena-99 Luftballons)
TotallyGorjuss-217/ribbon
LovelyHanglar/Magnolia-85/anything goes
BearlyMine-118/colour inspiration
IlovePromarkers-201/add a bow

46 opmerkingen:

Paulien zei

Hij is idd vol (zelf hou ik ook wat meer van kalere kaartjes) maaaar hij is wel heel mooi! Mooie zoete kleurtjes en prachtig ingekleurd! Ze is dr vast blij mee :)

Jolanda zei

ik ben helemaal weg van je 'volle' kaartje Irene:0) Nicole zal er heel blij mee zijn...
fijne zondag!
grtz Jolanda

Antoinette Voorn zei

Ohhh hij is prachtig!! super mooie kleuren en alles is geweldig aangkleed!

Trijntje zei

Hoi Irene. Wat een prachtige kaart. Leuk gemaakt. Prachtige kleuren combi. IK geloof dat het op dit moment niet zo goed is met blogger?? Ik had deze week op de blog van mijn moeder ook al een probleem de tekst heel anders dan anders. en iedere keer een melding dat er iets met de runner is??. Nu weer verdwenen. Vervelend. Maar je kaart staat er nu supermooi op. Groeten Trijntje

Ingrid Reyners zei

Het is wat je zegt Irene, als je weet dat iemand houdt van volle kaarten dan maak je er ook een, en ik moet zeggen dat ik het totaal niet storen vindt hoe jij het gemaakt hebt. Het is een hele mooie kaart, mooi kleuren, en er is veel op te zien. Je vriendin zal er vast heel erg blij mee zijn en daar doe je het voor! Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

LAURA KANT zei

Wat een schitterende verjaardagskaart, Irene! Prachtige kleuren! Great job!

Hugs, Laura

Tina zei

Hallo liebe Irene,
ein wunderschönes Kärtchen ist das. So fröhlich an Farben. Sieht so richtig nach Frühling aus.
Toll
Ganz liebe Grüße
Tina

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene,
Ook al is ie voor jou doen wat vol, ik vind je kaart wel super vrolijk, en een mooie mix van de materialen en kleuren. Nicole zal hem prachtig vinden!!! en ik vind hem ook heel mooi! Fijne zondag en erger je maar niet aan blogger, die is wel meer vervelend! liefs Gerie

Marjan zei

Ik vind zowel volle als strakke kaartjes mooi. Deze is zeker lekker vol, maar door voor alles in hetzelfde kleurenthema te blijven is het toch niet drukdruk. Ik weet zeker dat je vriendin dit super zal vinden!

Je@net zei

Wat een gave kaart, Irene, vind 'm super mooi geworden!
Fijne zondag!

Mieke'S zei

Hallo Irene
Ondanks dat jij dit kaartje "vol" vind, is hij/zij toch heel mooi!
Groetjes Mieke'S

Wil Frutsel zei

Wowww, prachtige kleurrijke kaart heb je gemaakt. Mooie bloemversieringen. liefs Wilma

Ans zei

Een heel mooi kaartje!!! denk dat Nicole hem super vindt.

Liefs Ans

Sabine zei

Heel mooi kaartje is het geworden, daar zal ze heel blij mee zijn. Liefs Sabine

Blankina zei

Super lief zeg..
Schattige kleurtjes ook,
Fijne zondag,
LG Blankina

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat raar dat je post opeens was verdwenen, maar ja, blogger doet wel vaker raar.
je kaart is prachtig.

groetjes jolande

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
corryskaart zei

hoi irene
nou ik zit nu echt te genieten van je vrolijke kaart, lekker vol en reuze gezellig!!
groetjes van corry

Henriëtte zei

Wat vervelend dat je blogpost opeens weg was. Ik heb het niet gemerkt, loop dagen achter met bloggen en heb nu pas tijd om te komen kijken.
Je kaart is prachtig geworden.

groetjes Henriëtte

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
dat had ik inderdaad gezien, er stond wel een nieuwe foto in mijn leeslijst,zonder blogbericht..je hebt een echte _Nicole_ kaart gemaakt, lekker vol,mooi ingekleurd en de kleurtjes passen super bij elkaar..liefs Ans

Unknown zei

Ik ben ook niet zo van de " volle" kaartjes, maar ik moet toegeven dat ik deze prachtig vind. Je hebt het allemaal zo mooi bij elkaar gezocht.
Liefs Angeliqus

Aartje zei

Hallo Irene, ik vind hem super! Ik houd wel van die volle kaarten al lukt het me zelf ook niet om ze zo vol te krijgen. Ik vind je kleuren ook helemaal leuk.
Ik denk dat je Nicole hier heeel erg blij mee hebt gemaakt.
Groeten, Aartje

Anke zei

Hij is schitterend Irene, echt lekker vol haha.
Daar zal Nicole vast blij mee zijn geweest.
liefs Anke

Sarah - Crea S zei

Ik had je kaartje al in mijn update lijst voorbij zien rollen, maar plots was je post verdwenen. En heb ik dus nu wel de kans om je te vertellen hoe mooi ik je "kromme" kaartje vindt! Echt super dat je voor een dinnetje uit je comfortzone stapt en even lekker los gaat! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

GerJanne zei

Hahaha, ha Irene!
Zou het te maken hebben met je plaatsing en weer terugtrekking?? Zoiets heb ik ook gehad toen ik een kaart te vroeg plaatste. Nou ja, hij staat erop en het is een plaatje! Leuk dat je rekening houdt met de volle smaak van Nicole. Probeer ik ook altijd te doen.
De kleuren zijn erg lief bij elkaar en er is zoveel te zien, hier raak je niet in 1 keer op uitgekeken.
Lieve groet vanuit de nachtdienst!
GerJanne

Het zonnetje in huis zei

Hallo,

Fantastische volle :-) kaart.

Groetjes, Jaimie

Lia zei

Zo dat is nog eens een vrolijke kaart, wat lekker fleurig en ja bij mij wil blogger telkens mijn berichtje niet plaatsen, heel vervelend,
groetjes Lia

Lia zei

Prachtige kaart met heerlijk zoete kleurtjes. Je hebt alles perfect bij elkaar gezocht Irene! En leuk dat je rekening houdt met degene voor wie de kaart bestemd is.
Lia xx

debby4000 zei

What a wonderful, adorable card.
luv
Debby

Colinda zei

Wat gezellig!! Ziet er erg vrolijk uit!
Geniet van je dag, Colinda

anncreatief zei

Je kaart is prachtig geworden
Liefs Anneke

bolletjelucky.blogspot.com zei

En ik heb hem in het echt mogen bewonderen :p... het is een snoepje...Heerlijk die frisse en vrolijke kleurtjes en hij hing mooi te pronken bij Nicole. Geweldig leuk gemaakt Irene...lieve groetjes Miranda.

Riet zei

Wat is dit een schitterende kaart Irene.

Liefs Riet.

Tinie zei

Wat een gave kaart en geweldige details Irene!!! Je weet dit is helemaal mijn ding, lekker vol en zo ontzettend mooi van kleur, een topper zeg!!!

Groetjes Tinie

Margo zei

Superknappe kaart Irene, wat leuk die blauwe vlokjes ! Ik ben ook een fan van Frantage, maar soms blaast het weg bij mij, vooral als het om een klein stukje gaat !
Liefs
Margo

Danoesja zei

Hoi Irene

Eindelijk ben ik dan hier, gisteren lukte het bloggen niet want alles bleef maar laden en verder kwam ik weer eens niet, komt de laatste tijd iets te vaak voor naar mijn zin:-(
Maar je kaart voor Nicole heb ik natuurlijk al in het echt mogen bewonderen, hij is zoooo mooi, lekker vol en in balans en super vrolijk van kleur.
Ik ben benieuwd of je volgende kaartje ook zo vol is hihihi.

Liefs, Danoesja

Durvina zei

Wat een geweldige kaart heb je gemaakt voor Nicole.
Ik vind hem ook super!

liefs, Durvina

Wendy Fraser zei

Such a pretty card, love the colour combo, thanks for joining us at I Love Promarkers xx

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings zei

Zuckersuesse Karte liebe Irene.
Die Farben sind einfach ein Traum mit der Tilda. Pink und das soft Blau!!!

Du Irene, hast du das Frame selbst gemacht?
Ich versuche rauszufinden wo man die bekommt, ich sehe diese momentan oft bei Debbie und auf den skandinavishen blogs.

oh und vielen, vielen Dank fuer den Tip mit der ArtBin, ich hab gestern actually verucht rauszufinden wieviele in so eine box reinpassen.
Ich moechte alle meine Nestabilies dort unterbringen die ich nicht mehr benutze aber auch nicht weg geben moechte.

ups.. jetzt ist es viel geworden
wuensch dir einen tollen tag

Claudi

Lisbeths kort og scrap zei

WOW, this is beautiful! I love the bright colours and the lovely embellishments.Thanks for joining us at I Love ProMarkers. Hugs from Lisbeth

Stella zei

Lieverd wat jij op 1 kaart kan verwerken!!!! Ik ben geimponeerd. Helemaal jouw ding en alle details en embellishments zijn schattig. Ik ben zelf niet van de volle kaarten; bij mij wordt het dan al snel een ongeorganiseerde bende en lijkt het nergens naar. Des te leuker vind ik het als jij dit wel kan; jeverstaat je vak! Juweeltje! Nicole zal er hartstikke blij mee zijn; dat moet ook haha! Liefs, Stella

Wybrich zei

Een super kaart waar veel op te zien is!

Anoniem zei

Prachtige kaart Irene! Ziet er heel gezellig uit en er is veel te ontdekken!
Liefs, San

Erica ♥ zei

Zoo het is je geweldig gelukt, wat
een mooie, volle, en vrolijke kaart
is dit geworden ☺

Een hele fijne week met heel
veel leuke dingen en knutselen.

Veel liefsss van Erica ☼

Chantal zei

Wat een geweldig mooie kaart en supergave details ook op je kaart! Bedankt voor je deelname aan onze Time for Magnolia Challenge! Succes! Lieve groetjes, Chantal

Tracey Manderson zei

Very pretty, so lovely and bright. Thanks for joining us at Bearly Mine, good luck, and hope you will join us again.
Hugs
Tracey