dinsdag 21 januari 2014

Dancing in the rain............

  Voor de jarige Ans had ik een bepaald model kaart in mijn hoofd en gesneden maar terwijl ik bezig was werd het iets heel anders en heb ik de onderkant dichtgeplakt en er een soort envelopkaart met een grote tag van gemaakt.


De basis is gesneden uit donkeraqua cardstock. Het gebruikte DP is van de Action. Het stempeltje is een oudje van Stamping Bella "rain never stopped me Bella", ingekleurd met Promarkers. Rondom het afdrukje met paarse inkt en Stickles bewerkt. Glossy Accents op de plu en Stickles als regendruppels en plasje aan haar voeten. Er naast een parapluie-charm geplakt. Nu we ipv echt winter meer het hele seizoen natte moesson hebben vond ik dit wel een leuke stempel en tekst. Ans is onlangs aan haar knie geopereerd en ik hoop dat ze voorspoedig geneest en wie weet maakt ze zelfs een dansje in de regen!!

 
Op de achterkant in het midden een smalle strook papier en uit 3 kleuren cardstock de leuke ballonnetjes van MD geplakt. Het labeltje zat bij het papierblokje, rondom  met paarse inkt bewerkt  en de tekst is van een clearstamp van Eline.

 
Uit lila cardstock een groot label gesneden, met inkt bewerkt en rondom een stiksteekje getekend met potlood. Rond het gat uit het aqua-cardstock een rondje gemaakt met een Doohickey. Het lintje en touwtje zijn uit de voorraaddoos. HB2U is gemaakt met Cuttlebug-stansjes. De vogeltjes zijn ook van MD en met Perlenpen heb ik ze een oogje gegeven. Het strookje onderaan is Washitape van de Wibra.

Ik duim dat het voorlopig even droog zal blijven want onze achtertuin is een ravage! Vorige zomer heb ik jullie al eens foto's van onze trots -tuin en vijver - laten zien. Helaas, de vijver bleek lek dus nu is de hovenier bezig en wordt de tuin gesloopt en de vijver dichtgegooid. Wat zullen we hem missen maar hij was enorm groot en dat vroeg ook heel veel onderhoud dus we gaan nu voor makkelijker met grotere terrassen, gras en grotere borders. We verheugen ons op de aankleding in de lente en dan kan ik helemaal los met mijn andere grote passie............bloemen!!!

Lieve groetjes,

36 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat een vrolijke kaart en die tekst past er prima bij...die vind ik echt leuk. Ik zie dat je al bezig geweest bent met de vogeltjes van MD op de tag, je hoort ze haast kwetteren. Wat zonde van je vijver want die bracht afgelopen zomer best wat verfrissing toch? Je mag altijd mijn opblaasbadje lenen hoor LOL....Succes met de ravage en idd zie in gedachten maar vast de bloemen bloeien....lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Irene!
De tuinplannen klinken goed, altijd weer spannend hoe zoiets uit gaat pakken. Veel succes ermee, wij wachten de foto's tzt wel af!

Helen zei

Wat een geweldig leuk kaartje.
Succes met de tuin :-)
Groetjes Helen

Marjan zei

Dat is een mooie, vrolijke kaart voor Ans! Lieve kleurtjes, al een beetje lente...
Dat je tuin er nu troosteloos uitziet kan ik me voorstellen, al die modder... Hopelijk kun je over een maandje of drie lekker aan de gang en wordt het weer een paradijs!

Nicole zei

Wat een vrolijke kaart Irene. En zoals altijd is er weer aan elk klein detail aandacht besteedt. Prachtige kleuren heb je ook gebruikt en die ballonnen zijn ook errug leuk!! Succes met de tuin!!
Liefs, Nicole

Tinie zei

Wat een details op deze creatie!!! Het is zo ontzettend mooi en match allemaal schitterend bij elkaar, een feestje om het eens goed te bekijken!!! En wat je tuin betreft, ik wens je daar heel veel sterkte mee, het moet eerst altijd een grote rommel worden, voordat je er in het voorjaar heerlijk van kunt gaan genieten!

Groetjes Tinie

Ingrid Reyners zei

Wat een leuke creatie is dit geworden zeg! Heerlijk om te zien de vrolijke kleurtjes, lijkt al een beetje lente op je kaart. Succes met de tuin, straks al je alles weer mooi kan aanplanten zal het zeker weer een hele andere tuin worden, hopelijk blijft het droog weer. Groetjes, Ingrid.

corryskaart zei

hoi irene
een erg leuke kaart met zo label erin dat is een extra verrassing als je zoiets leuks in de bus vind, en veel succes met je tuin!
groetjes corry

Scraptastische hobby zei

Dat heb je super opgelost Irene en misschien is dit nog wel veel leuker geworden dan wat je eerst in je hoofd had!?! Ik vind hem prachtig!!! En ahhhh...je vijver weg, dat ga je best wel missen...bij ons is `t precies hetzelfde gegaan, maar het went ook wel weer en ja aan een vijver zit ook heel veel werk. Ik hou net als jij ook van mijn tuin, en er komt vast weer iets moois voor in de plaats!
Lieve groetjes van Gerie

marion zei

heel mooi gemaakt, liefs, Marion

Sarah - Crea S zei

Heel leuk weer Irene! Ja dat heb je vaker dat je iets in je hoofd hebt maar dat het niet uit je vingers komt. Je hebt het in ieder geval heel goed opgelost want je kaartje ziet er super uit! Lekker vrolijke kleurtjes. Liefs,
http://littlecreass.blogspot.com/

Danoesja zei

Hoi Irene

Wat heb dit weer mooi gemaakt, volgens mij beginnen we allemaal wel eens met een idee wat dan vanzelf veranderd. Die tekst past er ook zo goed bij, erg leuk.
Dus ze zijn begonnen bij jullie in de tuin, je hebt iets om naar uit te kijken en jullie zullen er vast weer iets heel mooi´s van maken. Van Miranda mag je haar opblaasbadje lenen whahaaaa.....ze weet wel wat ze uitleent, volgens mij was die lek hoor dus heb je nog wat tape LOL.
Liefs, Danoesja

Wil Frutsel zei

Zo Irene je bent weer lekker even bezig geweest, allemaal even mooi en leuk als altijd. Mooi kleurtjes heb je gebruikt. liefs Wilma

Durvina zei

Wat een gave tag!!
Ziet er prachtig uit en je afbeelding is ook een leukerd en dan het leuke bijpassende bedeltje....
Een topper!!

liefs, Durvina

Henriëtte zei

Wat ziet dat er leuk uit Irene, lekker vrolijke kleurtjes, leuke stempel, leuke mallen en leuke tekst. Gewoon helemaal leuk dus :-)

groetjes Henriëtte

Stella zei

Nou Ans huppelt spontaan van blijdschap als ze dit in de bus krijgt. Wat mooi! Knap dat je altijd veel verschillende materialen en details verwerkt. Die Stickles bijvoorbeld. Ik heb denk ik een waardeloze motoriek want bij mij wordt het altijd een bende. Moet je me maar eens voordoen:)
Ja zonde van de vijver; zeker als je daar zoveel plezier aan hebt. Maar bloemen; oh dat is zo leuk. Ik heb een postzegel van een tuin maar tjokvol bloemen. Jij gaat daar in jouw tuin zeker weten ook heel erg van genieten!
XX Stella

Marijke zei

Wat heb je weer een mooie creatie gemaakt Irene, vrolijk van kleur!! Bij ons in de tuin is het momenteel ook een ravage maar dat komt omdat ze hier juist een vijver aan het maken zijn. Na zoveel jaar zonder miste we toch wel een vijver. Succes met de tuin.

Groetjes,
Marijke

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtig kaartje, mooi papier en mooie kleurtjes, mooi ingekleurd.
Succes met de tuin.

groetjes jolande

Riet zei

Wat heb je dit schitterend gemaakt Irene.

Liefs Riet.

Anita Meijer zei

Wat heb je dit supermooi gemaakt voor Ans Irene, heel mooi. Jeetje wat erg van je tuin, nu maar hopen dat het snel weer helemaal tiptop is.
Liefs van Anita

Lia zei

Wat heb je dat leuk gemaakt Irene, mooie kleurtjes, groetjes Lia

Aartje zei

Wat een leuk geheel Irene, prachtig. Ik heb dit papier ook en moet dat echt weer eens tevoorschijn halen. Ik vind de afbeelding met de tekst erg mooi.
Spannend hoe de tuin er straks in het voorjaar/zomer uit gast zien, maar dat wordt vast genieten.
Groeten, Aartje

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Dat heb je weer prachtig gemaakt, erg leuke stempel, mooie tekst en een prachtige charm en je tuin..Jammer maar als de vijver lekt, is er geen redden meer aan..
Het zal vast heel mooi worden en extra plek voor bloemen is toch ook fijn..en mijn knie, we zullen zien morgen, liefs Ans

Colinda zei

Goedemorgen, wat een leuke tag! Hoop dat ze weer gauw opknapt.
Succes met de tuin, ben benieuwd naar al die bloemenpracht over een paar maanden. Een gezellige dag, Colinda

Hanneke zei

Wat een leuke creatie is dit geworden Irene! Ik ben gek op die kleuren (heb zelf ook dat papier van de Action). Groetjes, Hanneke

Marlies zei

Een hele mooie vrolijke kaart. waar herken ik dat toch van, je begint met iets in je hoofd en het eindigt totaal anders haha.
Jammer van je vijver maar terassen en bloemen zijn ook altijd mooi.Succes ermee. groetjes, Marlies

Pop's Cards zei

Good morning sweetie, these are all just gorgeous in fabulous colours hugs pops x x x

Ans S. zei

Bedankt voor de prachtige kaart, in het echt is hij nog veel mooier, ik vind het ontzettend leuk en attent van je dat je er aan gedacht hebt.
Het herstel van mijn knie operatie verloopt goed, maar dansen in de regen doe ik voorlopig nog niet.
Veel succes met de tuin.
Groetjes Ans

Aleida zei

Geen betere pret dan voorpret, toch?
Je kaart is super geworden.
groetjes,

Thea zei

Superleuke kaart Irene, ontzettend leuke afbeelding en prachtig ingekleurd. Mooie combinatie van kleuren heb je weer gebruikt. Arme jij wat zul je balen van de tuin, onze badkamer ziet er ongeveer net zo uit, wahaaa!

Liefs Thea
xx

Trijntje zei

Hoi Irene, Wat een leuke tag-kart heb je gemaakt. Super de kleuren combi. Mooie stempel/digi. Heel mooi gemaakt met de leuke details. Groeten Trijntje

Neltine zei

Hey Hello die Irene,

Fijn dat jij ook een beetje engels ken hihi
Moest wel lachen om jouw berichtje en die van Thea. lol
Heerlijk lekker dollen in blogland:)

Jouw kaartje is ook helemaal fifafantastico zeg. Die stempels zijn ook gaaf!! Heb er inmiddels ook een paar. Helemaal toppie. en die metalen plu die jer erbij hebt geplakt. Superrrrs!!

Doegiiii gigagrotegroetjes Nellietienie

GerJanne zei

Hoi irene,
ik denk: laat ik voor de zekerheid nog even kijken of mijn reactie erop staat bij Irene, want gisteren toen ik een hel verhaal typte over onze vijver (die niet lek is , maar wel 12 x 1.20 m) deed jouw blog opeens vreemd. Hij wilde mijn reactie niet plaatsen. Misschien vonden ze het geneuzel, maar ja, toch vreemd.
Ik vind je kaart voor Ans zo leuk!! Ik ben te laat, helaas. Gewoon even te druk met werk en verhuizen Matthijs etc.
De kleuren vind ik echt prachtig !
Liefs,
GerJanne

LAURA KANT zei

Een pracht van een kaart, Irene! LOVE IT! Leuke stempel ook en ik ben helemaal weg van de tekst! Heel veel succes met jullie tuin!

Hugs, Laura

Alina zei

mooi, Irene, ik ben dol op Bella stempels, je ziet ze helaas niet zo vaak meer! mooie kleuren combinatie ook!
succes met de tuin, het wordt zeker prachtig!!!

Erica ♥ zei

wat leuk en vrolijk zeg ☺

Een hele fijne zondag met heel
veel leuke dingen en knutselen.

Veel liefsss van Erica ☼
{Heidebloempjuh}