zondag 22 december 2013

X-Mas things Daisy

Een voor mijn doen erruuuuug volle kerstkaart met het lieve stempeltje "X-Mas things" van Don&Daisy. Als vanouds ingekleurd met Promarkers, witte pen en wat goudkleurige gelpen als glansstralen bij het kaarsje. Ze is uitgestanst op een Spellbinders Oval en gemat op een Oval Scalop. Rondom heel veel Frantage (beetje uitgeschoten whahhaaa) en ook de Snow-Tex is weer ruimschoots aanwezig.


De basis is weer een witte kaart van 15x15 en het DP is van Eline's Winterhuis. Het kant-randje aan de onderkant van het paddenstoelenpapier is een Doohickey van Magnolia op de KreaDoe gekocht. De rand in het midden (net kerstboompjes) is dus eigenlijk "afval", net als het  randje mini-ijspegeltjes er onder.....veel te leuk om weg te gooien toch???
Verder nog 2 cornerdies met sneeuwsterren van MemoryBox en een gekregen schilderijlijstje uit die zachte klei met een stukje DP er achter waar "let it snow" op staat, twee stukjes "Lovely Fence" van Magnolia en een stukje lint van Crafty Ribbons.
Rondom het afdrukje een dikke rij bloemen, besjes, elzenpropjes (geraapt tijdens een wandeling en een hele tijd laten drogen) allemaal met Gesso en Snow-Tex bewerkt en er ook nog een plastic paddenstoel tussen gestoken.

Zoals ik in mijn vorige post al schreef heb ik de candy bij Diana gewonnen en dit is hem, gewoon te gek zoooooooo veel moois!!! Nogmaals heel veel dank Diana, dat worden weer heel wat uren freubelplezier voor deze bofbips!!!


Nog even en het is Kerst, zijn jullie er allemaal klaar voor??





Challenges:

PCJ/it's christmas time
InkyChicks-19/christmas
MarianneDesignDivas/anything goes

36 opmerkingen:

debby4000 zei

Adorable, sweet card.
luv
Debby

Erica ♥ zei

Zoooo wat is deze leuk geworden,
de kleuren het papier alles is
geweldig !
Hele fijne gezellige vakantie en feestdagen,
lekker genieten en knutselen.
Een goede kerst ?
Veel liefsss van Erica ¤

Trijntje zei

Hoi Irene, Je kaart is erg mo0i geworden. leuke kleuren en mooie afbeelding. Je hebt een leuk pakket gekregen Groeten Trijntje

jolanda zei

heel mooi kaartje

Sabine zei

Heel leuk kaartje, heel anders dan normaal maar niet minder gaaf! Ook je gewonnen candy is super. Liefs sabine

Lia zei

Vol maar wel schitterend Irene! Heel mooi gedaan, en wat een supergave prijs heb je gewonnen, leuk.
groetjes Lia

LAURA KANT zei

Echt helemaal geweldig deze kaart, Irene!!! Zoveel om naar te kijken, gezellig! Wat zijn die stempels toch schattig! Gefeliciteerd met de gewonnen prijs, veel plezier ermee! Uhm ... nog niet helemaal klaar voor de kerst ... ben nog druk bezig.

Hugs, Laura

Tinie zei

Wat hou ik van een eeeerrrugg volle kaart, het is een beauty Irene, schitterende kleuren heb je ook gebruikt!! En wat een gave prijs, succes ermee!!!

Groetjes Tinie

GerJanne zei

Ha Irene,
wat een gaaf kaartje. Inderdaad voor jou wat aan de volle kant, maar hij is wel mooi van samenstelling!
En een supercandy weer zeg. Altijd leuk een papierblokje......;-)
We zijn bijna klaar voor kerst hoor. Bij ons is het niet zo groots. Kinderen moeten zich splitsen door 'schoonfamilies' en het komt zo uit dat we dus niet met zijn allen zijn...Wel jammer, maar dat heeft even tijd nodig denk ik.
Groetjes,
GerJanne

Scraptastische hobby zei

Hihi, je bent lekker aan het stapelen geweest Irene! Maar wel op een hele mooi manier, want alles past wel bij elkaar! en de kleuren combi is prachtig! En ja hoor wij zijn klaar voor de kerst! Nog een paar laatste boodschapjes en dan kan met kerst het feestgedruis beginnen, met lekkere hapjes en kadootjes onder de boom. Ik ben niet iemand die spectaculaire menus met kerst op tefel zet hoor, ik wil juist deze dagen ook lekker relaxen en niet stressen, hihi. Je hebt zeker een leuke candy gewonnen! veel plezier er mee, en fijne zondag verder
Lieve groetjes van Gerie

Ingrid Reyners zei

Ja je heb inderdaad voor jouw doen een hele volle kaart gemaakt, maar het voordeel is wel dat je er naar blijft kijken, wat er onder verstopt zit allemaal, en hoe je het op hebt gebouwd. Mooi hooi, en knap dat je dat zo kunt. Ik wens jouw en je gezin hele mooie dagen toe, en een heel creatief 2014 gewenst. Groetjes, Ingrid.

Ingrid Reyners zei

En nog gefeliciteerd met je hele mooi prijs die je hebt gewonnen, gaaf zeg!

Anoniem zei

Inderdaad best vol maar wel erg leuk gedaan en gecombineerd. Mooi ook in deze kleuren. En jij kunt weer lekker aan de slag met je mooie gewonnen spulletjes.
Groetjes Joke

Lia zei

Wel vol maar superleuk om naar te kijken en op 'ontdekkingstocht' te gaan!
Wow, die prijs is echt fantastisch.
Ben benieuwd welke we resultaten we ermee zien!
Ja, het hert was echt de laatste kerstkaart (voor dit jaar dan... De 1e week van januari ga ik weer door met de '52 weeks of Christmas' bij Yvonne want het was heerlijk om geen 'laatste nippertje stress' te hebben!
Heel fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2014,
Lia xx

corryskaart zei

hoi irene
wat een gave kaart zo leuk om als je er langer naar kijkt steeds weer iets nieuws ontdekt!! en veel hobbyplezier met je prijs!
groetjes van corry

Jolanda Cuper zei

Prachtig wat een vrolijk kaartje!
Groetjes Jolanda.

Je@net zei

Een prachtige kaart, Irene, en veel plezier met je gewonnen candy!

Summer-design zei

Wel vol, maar ook heel erg mooi Irene! We houden het simpel met de kerstdagen, geen gestress etc, zo kom je er het beste doorheen, heb er ook niet zoveel mee hoor!

Groetjes, Wietske

Durvina zei

Wat een schattige kart Irene!
En je gewonnen candy is zeker niet mis, daar weet jij wel raad mee!!

liefs, Durvina

Wil Frutsel zei

Prachtige kaart met al die kerst frutseltjes, heel mooi gemaakt. En proficiat met je candy, daar kun je denk ik wel weer lekker mee uit de voeten. liefs en fijne dagen Wilma

Berlinde zei

Zeker een volle kaart Irene, maar wel superleuk gemaakt, heel mooi!
Lieve groetjes, Berlinde

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat valt er veel te bewonderen Irene,wauw. Inderdaad zijn sommige "afvalranden" té mooi om zomaar weg te gooien, deze ook. Mooie bloementoef erbij gemaakt. Vandaag gezellig gewerkt met een superleuk collegaatje, hihi...kerstknuffels en lieve groetjes Miranda

bolletjelucky.blogspot.com zei

ps...je bent idd wel verwend met dat mooie pakket, daar zit veel moois in...xxx miranda

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Ook ik bewaar mijn afvalrandjes, sinds ik dat bij jou zag..Je kaartje is prachtig en inderdaad erg ..vol..heel anders, dan we van je gewend zijn, alles past heel mooi bij elkaar, je candy is super,liefs Ans

Nicole zei

Dat je een bofbips bent dat wisten we allang.....maar wel superleuk natuurlijk hahahah!! Net als al die prachtige kerstkaarten Irene, kijk mijn ogen uit, wat een productie zeg. De ene is nog mooier dan andere.. Deze is inderdaad wel errug druk voor jou doen, maar wel heel mooi!
Liefs, Nicole

Unknown zei

Ik ben normaal niet zo van de " volle" kaartjes, maar deze is werkelijk prachtig! Wat een leuke details heb je hierop aangebracht. De persoon die deze kaart krijgt moet hem heeeeel goed bewaren. Fijne dagen!
Liefs Angelique

Thea zei

ik vind je kaart helemaal niet zo vol alles past bij mekaar leuk gedaan!
Liefs Thea

Rachel zei

Wat een prachtig kaartje Irene.....en zo vol is toch ook wel eens leuk om te doen! Gaat je goed af hoor.....(en zo kom je ook eens van je spulletjes af, een goede reden om weer eens wat nieuws te kopen!)
Fijne feestdagen!!!
liefs Rachel

Blankina zei

Wat een prachtige kaart, deze papiertjes en kleurtjes zijn echt super mooi.Lieve Daisy en mooie bloemetjes..

Fijne kerstdagen!
LG Blankina

Sarah - Crea S zei

Een prachtig kaartje Irene! Wow, wow, wow! Zo'n mooi papier, leuk bloementoefje, mooie stempel, ... Gefeliciteerd met je gewonnen candy! Fijne Feesten! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.com/

Thea zei

Zo je bent weer lekker bezig geweest zie ik wel! Volgens mij was je bureau na deze kaart weer één grote puinhoop wahaaaa, maar het resultaat is weer prachtig. Die enamel ligt hier ook ergensm, maar hoe daar mee om te gaan weet ik nog steeds niet, wordt één grote bende rond de afbeelding.

Liefs Thea
xx

Christa zei

en deze volle kaart hangt hier te pronken , ik vind het super hoe voller hoe beter :) ps die van mams was ook super schattig xx christa

Chantal zei

Geweldig toch, zo'n supervolle kaart, mag best allemaal een beetje bling-bling zijn voor de kerst, toch? Leuke candy heb je ook gewonnen, kun je weer lekker aan de slag! Ook alvast fijne kerstdagen voor jullie!
Groetjes,
Chantal

Aleida zei

Heel mooi gedaan!
fijne dagen!
groetjes,

Home sweet home zei

Gorgeous and fabulous Christmas card,with soooo many lovely details:)

Wish you and your loved ones a blessed Christmas:)

Merethe

Aartje zei

Wow Irene, dit is ook al zo'n prachtige kaart. Mooi gedaan met die bloemenpartij. Ik vind hem helemaal top.
En wat een leuke candy heb je gewonnen, dat is echt genieten aeg.
Groeten, Aartje