zondag 3 november 2013

Twee vliegen in een hele leuke klap!!!!!!

Vandaag mag ik het vertellen...............met nog 2 andere dames ben ik gekozen voor het DT van Don&Daisy, zoooooooooooooo leuk!
Gaan jullie daar ook even een kijkje nemen en misschien aan de lopende challenge mee doen?????


Heel veel dank voor het duimen lieve blogdinnen, het heeft gewerkt!!!!!
Wij zijn verzocht om bij ons introductieverhaaltje ook een kaart te maken en aangezien mijn allereerste blogdinnetje Mieke vandaag jarig is heb ik dit gecombineerd, vandaar de titel van deze blogpost.


In plaats van een kaart heb ik een wit blokbodemzakje gepimpt. Dit is de eerste keer dat ik zoiets doe want van al die ingewikkelde toestanden die ik in blogland langs heb zien komen begreep ik  helemaal niets !!
Maar met een voorbeeld en de super uitleg van Wybrich (dank!!!) is het me gelukt om deze iets eenvoudigere versie te maken en ik ben heel benieuwd of jullie het net zo leuk vinden als ik (en Mieke natuurlijk hopelijk ook!!). Foto's van het geheel nemen was niet eenvoudig dus hier een daar zijn ze een beetje scheef en het zijn er veel dus ga er maar even voor zitten!!!


De basis is dus een klein wit zakje. Overal eerst Kraft op geplakt en verder is al het papier van Carta Bella "Beautiful Moments". Nou die heb ik met Mieke zeker gehad als we met een koffietje aan het freubelen waren!
Alle randen zijn bewerkt met Walnut Stain Distress Ink.
Het stempeltje is "Daisy's Birthday" en is ingekleurd met Promarkers en witte pen. De hoeken zijn gestanst met de Whimsy "Corner Lace Die" en de plakparels zijn van de Action. De strik komt uit de voorraad en heeft in het echt precies de juiste kleur rood zoals jullie op andere foto's zullen zien.
Op alle kanten van het zakje zitten kleine vlindertjes, gemaakt met een Mireille ponsje.


De binnenkant waar links de blokbodem is vastgeplakt (er zou een tag oid in geschoven kunnen worden) met een zelfgeknipte tekstbanner met pareltjes en een aantal harten op elkaar. Het rode zelf geknipt, het witte van MemoryBox (ingekorte strik) en de kleine parelmoeren was ivoorkleurig maar heb ik met Promarkers rood gekleurd. Daarnaast een strook papier met vlaggetjes en uit een ander papiertje dat later terugkomt heb ik 3 kleine vogeltjes geknipt en op de lijntjes geplakt..


Aan de rechterkant een zelfgemaakte tag  met een kantje, dubbele strik van jute en twine, ticket van  Tim Holtz en de beeldige cupcake en het vogeltje (beetje kleur gegeven) zijn van die zachte lichtgewicht klei en heb ik gekregen van een blogdin.


De achterkant is versierd met de lampionnetjes van MemoryBox, de letters zijn stickertjes want al mijn alfabetten zijn veel te groot. De tekststempel van Kaiserkraft is gemat op hetzelfde rode DP en  de altijd leuke poststempel van Eline.
In het zakje zit nog een zelfgemaakt "tab-kaart", ook weer met DP beplakt -met de vogeltjes- en er iets op geschreven.


Op de KreaDoe heb ik direct meer van deze zakjes in wit en Kraft gekocht want dit is voor herhaling vatbaar of gewoon om zo maar te pimpen en er iets leuks/lekkers in te doen.


Fijne zondag allemaal,





Challenges:

DutchCardLovers-197/voor en achterkant
ILovePromarkers-192/anything goes
SimonSaysWednesday/anything goes
CreativeKnockOuts-9/banners and pennants

64 opmerkingen:

Paulien zei

Allereerst gefeliciteerd Irene! Wat geweldig!!
Je creatie is prachtig, daar zal Mieke vast erg blij mee zijn!

Fijne dag!

Liefs Paulien

Unknown zei

Van harte gefeliciteerd Irene wat leuk voor je je verdiend het en wat een super leuke creatie heb je gemaakt zo leuk hoe alles in elkaar zit daar zal ze wel heellllll blij mee zijn

Liefs Nellie

Je@net zei

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd, wat super leuk voor je, Irene!!
En wat een geweldig mooie creatie heb je gemaakt, top! Dat gaat vast en zeker in de smaak vallen!

Leni zei

Van harte gefeliciteerd dat is toch een droom die uitkomt toch.... super! En je creatie is geweldig.

Groetjes leni

Nicole zei

Ooooohhhh Irene, wat ontzettend leuk dat je gekozen bent voor het team van Don Daisy!!! Dan gaat we vast vaker Donnetjes en Daisies zien. Superleuk voor je. Je creatie voor Mieke is geweldig!!!! Zoveel moois om naar te kijken. Wat een werk zal dat zijn geweest. Ik weet zeker dat Mieke er superblij mee zal zijn! Fijne zondag. Liefs, Nicole

Blankina zei

Heel mooi en leuk idee,
Fijne zondag,
LG Blankina

Thea zei

Lieve Irene, van harte gefelicteerd met deze leuke job! Vind het echt superleuk voor je. En gelijk een geweldige creatie voor jarige Mieke. Daar hebben wel wat uurtjes in gezeten en ik weet zeker dat Mieke er blij mee is.

Fijne zondag!
xx

Ingrid Reyners zei

Gefeliciteerd met je DT- schap Irene, wat een geweldig nieuws! Je hebt een geweldige creatie gemaakt Irene, wat zal ze daar blij mee zijn. Het ziet er allemaal heel ingewikkeld uit, maar erg mooi. Veel inspiratie en creativiteit gewenst! Fijne zondag. Groetjes Ingrid

Marianne Schut zei

Super leuk je DT plekje Irene, heel vele plezier gewenst! We gaan vast heel veel moois van je zien. Je creatie voor Mieke ziet er in ieder geval helemaal top uit, prachtig gemaakt een echt kunstwerkje! Liefs Marianne

Wil Frutsel zei

Hoi Irene proficiat dat je gekozen bent voor het DT team, je kaartje is super prachtig, veel werk maar heeeel veel mooie dingen op te zien. liefs Wilma

Angela zei

Prachtige creatie Irene... petje af!!!
En natuurlijk een dikke proficiat met je nieuwe 'job'!! Jij bent daar helemaal op je plek lijkt me; heel veel succes!!!
grt Angela

Unknown zei

Wow zeg! Dit is echt gaaaaaf. Daar zit heel wat werk in zo te zien. Ik weet zeker dat Mieke daar suoer blij mee is. Zo'n toffe kaart krijg je niet dagelijks. Knpa gedaan hoor!
Liefs Angelique

Ans Gilbert zei

Hoi Irne,
Wat een superleuk nieuws is dit, gefeliciteerd en je creatie is een echte binnenkomer, supermooi..Liefs van Ans

Thea zei

Gefeliciteerd Irene , wat geweldig voor je, en wat een Fantastische creatie heb je gemaakt . heel veel succes!!
liefs Thea

LAURA KANT zei

Wat een geweldig nieuws dat je in het DT van Don&Daisy zit! Van harte gefeliciteerd, Irene! Heel veel succes, maar vooral heel veel plezier! Wat een schitterende creatie heb je gemaakt!

Hugs, Laura

Jolanda zei

geweldig leuk voor je Irene! heel veel suc6 & plezier:0)
Je creatie is enig!!
grtz Jolanda

Scraptastische hobby zei

Wat een superleuk nieuws dat je bent gevraagd als nieuw DT lid!!! Van harte gefeliciteerd ermee en veel plezier binnen het taem! En je zak lkaart is schitterend...en het ziet er vaak ingewikkelder uit dan dat het is hoor!!!... Leuk om te maken hè! Het ziet er super mooi uit!!! complimenten Irene!
Fijne zondag en groetjes van Gerie

Marjan zei

Van harte met je DT-schap Irene, helemaal leuk!! Veel plezier daarmee!
Je zakjes creatie vind ik heel erg goed gelukt, erg gaaf geworden. Zal je best wat werk aan gehad hebben als ik het zo zie.

Sabine zei

Gefeliciteerd met je DT-schap. Ook je kaartje/zakje ziet er super uit! Ik snap niet hoe je het gedaan hebt,maar heel erg mooi! Liefs Sabine

GerJanne zei

Ha Irene,
eerst even dit: zou het toch aan je virus gelegen hebben?? Ik heb ook wel wat veranderd, maar omdat je eigenlijk de enige was die grote problemen bij mijn blog had....nou, hopelijk gaat het voortaan gewoon goed!
Je zakje voor Mieke is echt super! Wat een mooie creatie emt zoveel zorg gemaakt!
Al die vlindertjes en het vogeltje...
En dan het goede nieuws: gaaf dat je in het DT komt!! Mijn duimen zijn blauw, maar dat heb ik er graag voor over hoor;-)
Ik ga eens even een kijkje nemen bij het blog.
Doei doei!
Liefs,
GerJanne

Tinie zei

Gefeliciteerd zeg en terecht dat je in het team zit, ga straks snel even kijken!!! En wat laat je een beauty van een creatie zien voor Mieke, wat een bofkont om dat te mogen ontvangen!!! Ik heb de foto's even vergroot en wat een gave details erop, super!!!

Groetjes Tinie

Erica ♥ zei

Van ♥-e gefeliciteerd, wat is dit
ontzettend leuk zeg, heel veel
plezier gewenst bij D&D !
Je kaartje is helemaal super,
wowieeee ☺
Fijne zondag ☺
Liefsss van Erica ☼

Henriëtte zei

Wat een leuk nieuws voor je, gefeliciteerd hoor en veel plezier.
Je hebt het zakje prachtig gepimpt.

groetjes Henriëtte

jolanda zei

gefeliciteerd.
wat heb je dit leuk gedaan

Richtsje zei

Schitterend Irene, wat een gaaf idee om zo met deze zakjes zo'n leuke creatie te maken!! En minstens zo leuk dat je in het team van Don en Daisy bent gekozen, super voor je, proficiat! Wat mijn "koppie" betreft had je helemaal gelijk Irene... denken en doen zit klaarblijkelijk nogal wat verschil tussen! Geniet lekker na van alle leuke dingen die de afgelopen week op je pad kwamen Irene, het zijn de gouden randjes van het leven!

Groetjes Richtje

Marianne Reijgersberg zei

Wat een super leuk ideetje zo'n bodemzakje.
En gefeliciteerd met je plekje in het MD Dt team.
Ik denk dat je daar echt op je pekje zit. Veel plezier daar.
Groetjes Marianne.
PS:
Leuk je weer even gesproken te hebben op de beurs.

Jantine zei

Hoi Irene!
Gefeliciteerd met je plekje bij het DT van Don en Daisy! Ik ben benieuwd naar je creaties! Veel plezier!
En deze is alvast erg leuk!
Groetjes
Jantine

anja curvers zei

Gefeliciteerd met je DT schap en een heel erg leuk kaartje heb je gemaakt. Leuk dat je meedoet bij DCL.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, Irene wat een werk, maar wat een prachtcreatie, gefeliciteerd en veel plezier bij het designteam.

groetjes jolande

Summer-design zei

Van harte gefeliciteerd Irene met je DT-schap, het is je van harte gegund!
Je creatie ziet er zeer bewerkelijk uit maar het resultaat mag er zijn,heel mooi hoor.

Gr, Wietske

Marijke zei

GEFELICITEERD Irene met je DT job! Leuk hoor. En wat een prachtige creatie heb je gemaakt! Heel erg mooi met de vele details op alle kanten van het zakje.

Groetjes,
Marijke

Ellen zei

Wat een geweldige creatie Irene en van harte met je DT schap bij D&D-DT van MD, haha, wat een afkortingen!
Groetjes Ellen

Sieta zei

Gefeliciteerd Irene met je DT plekje.
En wat is deze creatie SUPER geworden zeg. En wat een werk heb jij er aan gehad om te maken.
Moet is ook nog eens proberen, zo'n blokzakje te pimpen, heb ik ook nog noooooit gedaan.

Liefs, Sieta

marion zei

Superleuk kaartje en hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe job, liefs, Marion

Joukje zei

Irene.. Gefeliciteerd met je DT- Job!
Erg leuk hoor,en je kaart is een prachtige binnenkomer.
Mieke zal het vast en zeker mooi vinden.
Lieve groetjes Joukje

Christine zei

Geniet van je rol in het DT Irene! Jij gaat dit zeker goed doen want daar is deze kaart al het bewijs van!
Liefs
Christine

Lia zei

Gefeliciteerd wat leuk voor je, je creatie is werkelijk een toppertje, echt superleuk,
groetjes Lia

bolletjelucky.blogspot.com zei

YEAHHH....hartelijk gefeliciteerd Irene ;0 ontzettend leuk voor je en wat een gave binnenkomer...je bent meteen goed geïntroduceerd..de verwachtingen zijn hooggespannen..hihi. Geniet er van, lieve groetjes Miranda

Durvina zei

Van harte!!
Geweldig, ik kijk er zeker niet van op...
En wat een supercreatie is dit, helemaal toppie.

liefs, Durvina

Aleida zei

Mooi gedaan, Irene! Knap dat je de stap toch gewaagd hebt om een zak te gebruiken.
groetjes,

Wybrich zei

Gefeliciteerd had ik je al! En je paperbag card is super leuk geworden!!

Céline zei

Ten eerste gefeliciteerd met je DT lidmaatschap!! Ten tweede: wat een supermooie kaart/zakje! Dank je wel voor het meedoen op het Creative Knockoutsblog met onze challenge!!

Lenie zei

wat een prachtige kaart. Gefeliciteerd hoor met je dt-schap.
groeten Lenie

Antoinette Voorn zei

Wauwwww dit is heeel gaaf nieuws joh!!! echt van harte meid. Hier ga je veel plezier aan beleven. Geen twijfel mogelijk ! En je creatie is dan ook een super project echt gheel knap gefreubeld!

Lia zei

Ik lees zojuist je GROTE nieuws! Wat superleuk dat je in het DT team bent gekozen!! Proficiat meid! Hier ga je vast heel veel plezier aan beleven en wij maar genieten van je uitwerkingen, zoals dit geweldig mooie zakje. Helemaal top!
Ik doe een beetje met je mee, want sinds enkele weken zit ik in het team van Leane Creatief en ben er druk mee bezig. Een heel andere stijl maar ook erg leuk om te doen en natuurlijk een eer dat je voor zoiets gevraagd wordt!
Wat zullen we weer creatief bezig zijn (en nog minder tijd voor reacties op blogs, en dat is soms wel jammer....!)
Liefs,
Lia

Pop's Cards zei

Good morning sweetie, this is just gorgeous :0)) Hugs Pops x x x

Chantal zei

Gefeliciteerd Irene, dat is een hele eer denk ik om zo uitgekozen te worden! Je blokzakje is ook helemaal leuk geworden, leuk om hem op deze manier te gebruiken. En ik begreep dat de KreaDoe ook geslaagd was? Gezellig hoor en leuke foto hebben jullie van jullie viertjes eraan over gehouden!
Groetjes,
Chantal

Aartje zei

Hallo Irene, van harte gefeliciteerd met je nieuwe Dt, leuk dat we hier dan waarschijnlijk Don en Daisy ook vaak voorbij gaan zien komen.

Deze creatie voor Mieke is prachtig. Ben benieuwd hoe je het gemaakt hebt, want inderdaad van die uitleg die ik zo af en toe voorbij zie komen begrijp ik ook niks.
Groeten, Aartje

Vicky zei

This is awesome sweetie love the whole design of it.

Lotsa hugs Vicky xxx

Sarah - Crea S zei

Wat een geweldig nieuws Irene! Geniet ervan! En je zakje ziet er fantastisch uit!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Milnie zei

Gefeliciteerd, ik begrijp ook helemaal waarom de keuze op jou is gevallen; je maakt prachtige creaties!

Tinie zei

Gefeliciteerd met je nieuwe job!!
En een fantastisch zakje heb je gemaakt!
Groetjes Tinie

Danoesja zei

Hoi Irene

Wat een gaaf nieuws, ik ben superblij voor je en Don en Daisy zijn wel een beetje jou kindjes vind ik want je bent er dol op.
Je hebt ook wel iets heel mooi's gemaakt voor Mieke, je kan zien dat je dat met liefde en plezier gemaakt hebt. en nu kan je er nog meer maken met je nieuwe zakjes van de beurs hihihi.
Heel veel plezier bij Don en Daisy.

Liefs, Danoesja

Anneke zei

hoi Irene
gefeliciteerd met je dt bij Don en Daisy.
dit is leuk nieuws en veel pleizer daar.
jammer dat ik je op de kreadoe heb gemist.
mooie kaartjes heb je gemaakt.
groetjes van An

cheiron zei

Such sweet little gals and love the inside too! Thanks for playing along with the Anything Goes challenge over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week!

Marlies zei

Sorry dat ik op je leuke bericht zo laat reageer, te druk, maar beter laat dan nooit. Irene van Harte gefeliciteerd met je DT job! Super leuk voor je en je creatie voor Mieke en voor Don en Daisy is geweldig!! Een heel leuk model, zoiets maken staat nog steeds op mijn to do lijst maar ik ben ook niet zo 'van de moeilijk en ingewikkeld' Prachtig gemaakt en veel plezier met je nieuwe 'baan' groetjes, Marlies

WeirdCat zei

What a wonderful project, it looks fantastic, thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
Ruth x

Margot zei

wauw! ik vind het geweldig!

Cornelie zei

Wat leuk het DT schap, gefeliciteerd!!
Je creatie vind ik geweldig, dat heb je echt super gedaan! Erg leuk dat je meedoet bij DCL, en succes met je DTschap!

Home sweet home zei

Hi Irene
This card book is gorgeous,lovely colours and so many lovely and sweet details:D:D:D

Wonderful work:D:D

Merethe

Jopie zei

Gefeliciteerd Irene wat geweldig leuk voor je en ik kijk nu al uit naar al je mooie D&D creaties en wat dit zakje betreft ook super gedaan al snap ik er zelf ook niks van hoe je dit moet maken maar wat een werk moet dit geweest zijn maar met een geweldig resultaat.
groetjes jopie

Angèle zei

Je hebt er echt werk van gemaakt. Een supermooi effect zo! Geniet van je nieuwe je DT-schap en bedankt voor het meedoen bij DCL.

Helen zei

Proficiat met je nieuwe DT-schap! Wat een prachtig zakje heb je gepimpt. Groetjes, Helen

hennie zei

O wat heb je dit erg leuk gemaakt Irene!!!
Het onderstaande bericht heb ik op het Don en Daisy blog achter gelaten.

Hartelijk welkom in dit team lieve blogvriendin, ik weet dat jij een grote Snoesjesfan bent, maar Don en Daisy zijn bij jou ook in goede handen.
Lieve groetjes hennie.