woensdag 27 maart 2013

Verjaardags verwennerij

Wat een prachtige kaarten, soms met stansjes en zelfs met een cadeautje heb ik op de 26e gekregen. Ook talloze felicitatiemailtjes dus ik zeg nogmaals, heel veel dank lieve blogdinnen!!


Ook de bij Rachel gewonnen candy is aangekomen: 3 paperpads, heel veel bloemetjes, schitterende grote harten, enige afdrukjes en heel veel leuke stansjes, dank je wel!!!


Mijn vriendin Vicki uit Amerika heeft me ook verwend met allerlei leuks van Michaels...een super shop die ik alleen maar ken door op Amerikaanse blogs te lezen dat ze daar weer allerlei leuks hebben gekocht. Wel nu heb ik een voorproefje gehad van wat daar zoal te halen is en het smaakt naar meer dus ik heb Sylvia en Laura een HINT in hoofdletters gegeven voor als ze weer naar Washington vliegen (hoe hebberig van mij hhihi)!!


Van de meisjes mocht ik trouwens shoppen bij The Pretty Little Ribbon. Daar heb ik heel veel vintage seambinding uitgezocht, wat pompomlint en allerlei andere leuke dingen en van Ben mocht ik ook  inslaan .........jarig zijn is geen straf en ....zoals Nicole op haar kaart schreef "je wordt niet oud, je neemt toe in waarde" whahaaaaaaaa daar hou ik het met mijn 61 jaar graag op!!!!

Liefs,


47 opmerkingen:

Tinie zei

Wat een verwennerij en wat een gave tekst van Nicole, die houden we erin!!! Mocht ook wel even nav de heftige weken die je hebt gehad, geniet nog maar even na en van mij nog heel veel jaren in goede gezondheid samen met man en kids erbij!!! Gefeliciteerd!!!

Groetjes Tinie

Durvina zei

Wat een heerlijke post, voor ons om te lezen en natuurlijk voor jou nog meer om al die mooie en gezellige verjaardagspost te ontvangen.
Geniet van al het moois, maar dat is jou echt wel toevertrouwd.

liefs en een dikke kus,
Durvina

Christa zei

owwwww chipsssss van harte gefeliciteerd irene , maak het goed met je ;) xx christa

Thea zei

ook van mij van harte gefeliciteerd irene, wat ben je verwend zeg, ziet er heel mooi uit allemaal groetjes Thea

Aartje zei

Hallo Irene, ik moet toch echt een bloggersverjaardagskalender (mooi woord voor scrabble) aanleggen zodat ik ook zo attent kan zijn om je op je verjaardag te verrassen.
Ik wil je nu een dagje te laat toch nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent lekker verwend zeg! Leuke kaarten en mooie spulletjes. Geniet ervan!
Groeten, Aartje

Lia zei

Irene, ik heb echt wat gemist!!!
Ik wist helemaal niet dat je jarig was en daarom zijn er geen felicitaties uit mijn hoek gekomen.
Dat haal ik nu in: Meid, van HARTE en nog héél veel goede jaren erbij.
Ik schrijf de datum meteen in mijn agenda, dan vergeet ik het de volgende keer vast niet.
Je bent lekker verwend met supermooie hobbyspulletjes. Hier gaat het net zo: ons mam kun je altijd verrassen met 'nog meer voor haar hobby'....
Geniet er maar van.!
Big hug,
Lia

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Wat ontzettend leuk, dat je zo verwend bent, prachtige kaarten, een mooie candy en dan ook nog die prachtige spullen uit Amerika, super hoor...liefs van Ans

Mariëtte zei

Zo, wat een verwennerij. Gaaf hoor al die mooie spullen en een prachtige candy. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! groetjes Mariëtte

Karin zei

Hoi Irene, ook ik heb één en ander gemist, zie ik! Eerst en vooral nog een gelukkige verjaardag gewenst!! Beetje laat, maarja.. Ik heb ook gelezen van het ongeval van je dochter, ik ben blij dat het wat beter gaat, gelukkig! Geniet nog van al je cadeautjes!
Groetjes

CreaSjouk zei

Wat een mooie spullen!
Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
Groetjes Sjoukje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat leuk allemaal Irene,het is je gegund hoor,lieve groetjes Miranda

Thea zei

Lieve Irene!
Wat ben je heerlijk verwend met prachtige kaarten en nieuwe spulletjes. En als klap op de vuurpijl ook nog een prachtige candy gewonnen.
Het is je allemaal van harte gegund!

Veel liefs Thea
xx

Anita Meijer zei

Nog gefeliciteerd Irene met je verjaardag en wauw meis wat ben je lekker verwend, wat een supermooie kaarten heb je gekregen. De candy van Rachel is prachtig en dan ook nog uit Amerika heerlijke knutselspulletjes, jouw verjaardag kon niet stuk, top.
Liefs van Anita

Marijke zei

Irene alleerst nog van harte gefeliciteerd!! En wat ben je verwend, leuk!! Mooie kaarten, en superleuke candy en dan nog eens spulletjes uit Amerika. Echt gaaf, geniet ervan.

Groetjes,
Marijke

Aleida zei

haha, die hint snappen ze vast wel!
Van harte nog! En je bent zo jong als je je voelt!
groetjes,

Wilma zei

Wat ben jij LEKKER verwend Irene. Nog Van ♥-e Gefeliciteerd met je verjaardag.
Liefs Wilma ☺☺☺

Marianne Schut zei

Hai Irene, het is er even bij in geschoten maar ik wil je toch bij deze alsnog heel hartelijk feliciteren met je verjaardag, hoop dat je ondanks de narigheid met Sylvia toch hebt kunnen genieten van deze dag! Zo te zien ontbrak het niet aan aandacht en verwennerij, super leuk voor je! Geniet nog even na van alle mooie kaartjes en mooie spulletjes en nog heel veel mooie, gelukkige, liefdevolle en vooral gezonde jaartjes erbij gewenst! Dikke knuf! Marianne

Jacqueline Presentje zei

Je bent zeker goed verwend zeg, nog van harte ! Wat Nicole schreef had ik nog niet eerder gehoord, maar het is oh zo waar :-)

Groetjes, Jacqueline

little sweet things zei

van harte nog met je verjaardag Irene!
Je bent weer heerlijk verwend zie ik.
Groetjes, Sas

Chantal zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag (nog net op tijd). Zo te lezen ben je goed verwend en dat hoort natuurlijk ook zo op je verjaardag :-)
Groetjes,
Chantal

Danoesja zei

Hoi Irene

Je verdient het om zo verwend te worden en ik kan maar één ding zeggen, geniet ervan.

Liefs, Danoesja

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings zei

Hallo liebe Irene,
ich kann leider deine Posting nicht lesen.... wollte mich aber melden, dass ich deine email bekommen habe.
ich melde mich morgen bei dir

bussi

Lenie zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat heb je een prachtige crea spullen gekregen, veel plezier ermee.
groeten Lenie

Wybrich zei

Nog van harte gefeliciteerd Irene!
Mooie spulletjes heb je gekregen, geniet er maar van!

Je@net zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Irene. Zo te zien ben je flink verwend. Super leuke spulletjes heb je gekregen en wat een mooie kaarten, geniet ervan!

Marjan zei

Ik wist niet dat je jarig was, maar ook van mij nog van harte gefeliciteerd! Je bent verwend, hoor!

jolanda zei

fijn dat je zo verwend bent

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Jee Irene, ik heb heel wat gemist zeg.... In ieder geval nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Wat ben je goed verwend! En dat moet ook!
En van je dochter... Wat naar dat dit gebeurd is! Wel fijn om te lezen dat jullie ernaartoe zijn geweest om haar bij te staan.. Dan is Engeland ineens toch wel ver weg. Ik wens haar alle beterschap toe! Ik hoop dat alles voorspoedig mag gaan en dat ze gauw de oude weer is... Sterkte!!
Ik hoop echt weer tijd te krijgen om wat vaker langs te komen..
Lieve groetjes, Yvonne

LAURA KANT zei

Wat een schitterende collectie verjaardagskaarten! Je bent echt goed verwend, Irene! Heerlijk toch!

Hugs, Laura

Home sweet home zei

Hi Irene

Happy Birthday to you:D:D:D

(PS my birthday is march 25,hehe)

Wish you a lovely and Happy Easter.

Merethe

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hé ..... gisteren jarig geweest en pas 61 jaar geworden. Meis nog van harte gefeliciteerd en nog wat jaartjes erbij. Je bent een stuk jonger dan ik :-) Gezellige dag gehad en goede berichten van dochter lief? Wat ben jij verwend met leuke kaartjes. Heb ze even dichterbij gekeken. Wij spreken elkaar nog wel. Even aan de slag voor manlief en swaps ( zeg ik dat goed ) maken voor dagje Almere.
Lieve groetjes Lida

Elly zei

Ik wil je nog van harte feliciteren, weer een jaartje erbij! Leuk om al je mooie kaarten en presentjes voorbij te zien komen, wat een verwennerij. Hier kun je ons een heleboel moois mee laten zien.

Groetjes Elly

Home sweet home zei

Hi Irene

Yes, I am now 45 years old, the day before your birthday:):)

Merethe

Marianne Reijgersberg zei

Jeetje Irene wat een verhaal. Ik heb even wat berichtjes terug gelezen. Door de verdrietige besognes bij mij thuis heb ik eea gemist.
Wat kan ik me voorstellen dat je, zeker op deze momenten, liever in NewCastle zou willen wonen. Gelukkig gaat het de goede kant uit. Gefeliciteerd met je gewonnen candy en de top noteringen. Dat waren een paar leuke oppeppers voor je.
Groetjes Marianne

Lenie Hempen zei

Als nog van harte met Je verjaardag Irene.
Wat een prachtige kaarten en candy heb Je gekregen.
We zullen er wel weer mooie creaties van zien.
Heb een heel fijn weekend/Paasdagen.

Gr Leny Hempen

Vicky zei

Sweetie I am sooooooooo sorry about your daughter I really am, wow that must have been so awful & so so worrying for you all. I hope she is on the road to recovery now hun. I'm sending big hugs to you all sweetie & I really hope she makes a full recovery VERY soon hun. Newcastle is about 20 minutes away from me.
Take care.

Lotsa hugs Vicky xxx

Angela zei

Oohh Irene, ik wist niet dat je jarig was. Maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en zo te zien ben je idd super verwend

XOXO Angela

Ans zei

Nog van harte gefeliciteerd en wat ben je verwend met allemaal mooie hebbedingetjes.

Liefs Ans

Liesbeth zei

Nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag Irene, kom ik met mijn eitjes nog net niet na Pasen, maar goedbedoeld moet je maar denken, en je bent heerlijk verwend.
fijn weekend.
Liefs Liesbeth

Jolanda Cuper zei

Gefeliciteerd wat leuk dat je zo heerlijk verwend bent!
Geniet er maar lekker van!
Groetjes Jolanda.

Nicole zei

Wat ben je toch heerlijk verwend met allemaal post van lieve mensen die aan je gedacht hebben.....hihih!!
Geweldig leuk dat je de candy gewonnen hebt Rachel. Welverdiend hoor!! En Vicky heeft je ook al zo verwend met prachtige goodies!! Vrolijk Pasen. Liefs, Nicole

Anoniem zei

Lieve Irene,
Ik wist helemaal niet dat je jarig was maar alsnog van harte gefeliciteerd! Wat ben jij verwend zeg met al die leuke post en kadootjes! Super leuk!
Liefs, Sandra

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings zei

Hallo liebe Irene,
vielen Dank fuer deinen suessen Kommentar

Adriana zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat je zoveel moois hebt gekregen!
Heel goede paasdagen gewenst!
Liefs Adriana

Erica ♥ zei

Wowww Irene wat ben jij verwend zeg,
wat een mooie kaarten.
Ik wist niet eens dat je jarig was,
ik zie het nu pas, dus bij deze
alsnog van ♥-e gefeliciteerd met je
verjaardag, hoop dat je een leuke
dag hebt gehad.

Een gezellig (paas/knutsel)weekend gewenst ☺
Lieve grtjsss Erica xox
heidebloempjuh.blogspot.nl

Eve zei

Hoi Irene ik las net dat je jarig bent geweest alsnog van harte gefeliciteerd. Dat krijg je als je even niet meer op je blog hebt gekeken. Sorry. Ik wil je ook nog even bedanken voor de schitterende kaart die we van jou gehad hebben voor onze trouwdag. Verdiend gewonnen!! Liefs Eve

Ellen zei

Ik had één en ander gemist op je blog maar na het lezen van de afgelopen blogposts ben ik weer een beetje bij. Je hebt nogal wat meegemaakt de afgelopen weken. Goed te horen dat het met je dochter weer wat beter gaat en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Groetjes Ellen